VIDEO/ POGLED U BUDUĆNOST U CD-U

Šokantno: 'Nešić i Dodik se sastali sa šefom KGB-a!' Hadžifejzović otvoreno pitao Heleza - hoćemo li otići 'dovraga'?!

Front26.04.24, 20:12h

Šokantno: 'Nešić i Dodik se sastali sa šefom KGB-a!' Hadžifejzović otvoreno pitao Heleza - hoćemo li otići 'dovraga'?!
Nešić i Dodik su se u Rusiji sastali sa šefom KGB-a, čovjekom koji je opasniji, u operativnom smislu, od Putina! Kako to nikoga u državi ne zabrinjava - pitao je Hadžifejzović

 

 

Zukan Helez, ministar odbrane Bosne i Hercegovine, večeras je gostovao u Centralnom dnevniku na Face TV. Između ostaloga, tema razgovora bili su i sastanci i razgovori Milorada Dodika i Nenada Nešića na Međunarodnom sigurnosnom forumu u Sankt Peterburgu. 


Hadžifejzović: Hoćemo li otići dovraga?


Helez: Imali smo polemiku na ovoj sesiji. Na izjave visokog predstavnika o rezoluciji reagovao je budući ministar iz Srbije, kazavši da se ne može govoriti o genocidu dok se ta rezolucija ne donese. Ja sam rekao da je genocid presuđen i da se trebaju izviniti i pružiti ruku pomirenja!


Hadžifejzović: Nešić i Dodik su se u Rusiji sastali sa šefom KGB-a, čovjekom koji je opasniji, u operativnom smislu, od Putina! Kako to nikoga u državi ne zabrinjava? 


Helez: Ovdje mi je mnogo ljudi čestitalo kao potpredsjedniku Vlade na pregovaračkom statusu BiH, ali je i to nezapaženo prošlo zbog Dodika koji nameće druge teme i želi da se otcijepe!


Kompletan razgovor  pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook