VIDEO/ Mnogi u nevjerici

Haris Džinović snimljen nakon razvoda: Da li to pije alkohol nasred ulice?

Showbizz16.04.24, 17:46h

Haris Džinović snimljen nakon razvoda: Da li to pije alkohol nasred ulice?
Džinović je više puta pričao o svom životu i rastanku s Melinom, a sada je pjevač uhvaćen kako nasred ulice pije alkohol

 

 

Kao bomba odjeknula je vijest da se Haris Džinović nakon više od dvije decenije ljubavi s Melinom razvodi. Džinović je više puta pričao o svom životu i rastanku s Melinom, a sada je pjevač uhvaćen kako nasred ulice pije alkohol.

 

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video, upravo ove scene.

 

– Jadan Haris, nasred ulice tugu zalijeva alkoholom. Samo kamen neće zaplakati – napisao je korisnik koji je objavio snimak na mrežama.

 

Međutim, nije poznato da li je Džinović zaista konzumirao alkohol na ulici ili je u pitanju neka druga vrsta pića, s obzirom na to da kvaliteta videa ne omogućava raspoznavanje flaše koju drži u ruci.

 

Podsjetimo da je Haris jednom uporedio Melinu sa slavnom glumicom Sofijom Vergara, te naveo da je maksimalno podržava.

 

– Haris kaže da nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara? Kako mi neće prijati to, Hari je centralna ličnost mog života. Tu su i djeca, naša familija… Ne izlazim puno iz tog kruga. Zaista sam tom krugu posvećena – istakla nam je jednom prilikom Melina.

 

– Da s njim nešto nije kako treba, da mi on ne daje tu podršku, meni jednostavno ništa ne bi ni išlo. Ovo sve što imam je rezultat toga kakav je on prema meni svih ovih godina unazad. Jako sam ponosna na njega – dodala je ona tada.

 

Video možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook