DEPO PULS/ ČITAOCI ODLUČILI

Mrtva trka u borbi za najseksi muškarca: Feđa Štukan u finišu prestigao Asmira Begovića!

Zabava12.01.15, 15:39h

Mrtva trka u borbi za najseksi muškarca: Feđa Štukan u finišu prestigao Asmira Begovića!
Nakon velike borbe glasova koji su bili neizvjesni do samog kraja, čitaoci (ili čitateljke) DEPO Portala izabrali su najseksipilnijeg bh. muškarca u 2014. godini

 

Glasanje za najseksipilnijeg muškarca u BiH za 2014. godinu je završeno. Čitatelji DEPO Portala pokazali su veliko interesovanje za ovaj izbor, a to najbolje pokazuje činjenica da je u anketi glasalo blizu 14.500 ljudi.


Do zadnjeg trenutka bilo je neizvjesno ko će zasjesti na tron najseksipilnijeg bh. muškarca, a mrtva trka vodila se između bh. glumca Feđe Štukana i golman bh. reprezentacije i Stoke Cityja Asmira Begovića.

 

Naposljetku, Štukan je, prema izboru čitatelja i čitateljki DEPO Portala, najseksipliniji Bosanac i Hercegovac u 2014. godini. Popularni glumac je osvojio je 35,26 posto glasova naših čitatelja i čitateljki, dok je zgodni fudbaler dobio 35,1 posto glasova. Razlika između njih dvojice bila je tek u 23 glasa.

 

anketa-stukan

 

Markantni glumac, koji je posljednju godinu proveo uglavnom na stranim setovima, tako je pobijedio našeg atraktivnog Zmaja, koji je šarmom skromnog Bosanca također osvojio srca naših čitatelja(ki), ali u posljednji tren je izgubio borbu. Izgleda da su se Štukanovi fanovi danas posebno aktivirali kako bi ovom, sada i oficijelno, najzgodnijem Bosancu i Hercegovcu osigurali tijesnu, ali ipak - pobjedu.

 

feda-stukan

 

Štukan je u posljednjih godinu dana imao pune ruke posla - radio je na TV seriji 'Crossing Lines', ali snimao i film 'Child 44' - u kojem glumi rame uz rame s nekim od najvećih glumaca današnjice, kao što su Gary Oldman, Tom Hardy, Vincent Cassel - te još i 'A Perfect Day', u kojem se pojavljuje uz Benicia Del Tora, Tima Robinsa, Olgu Kurylenko...

 

teletović nova

 

Treće mjesto u našoj anketi pripalo je još jednom sportašu, košarkašu Mirzi Teletoviću. Kapiten bh. košarkaške reprezentacije i košarkaš NBA ekipe Brooklyn Nets osvojio je 23,28 posto glasova.

 

Skromno četvrto mjesto pripalo je bivšem kandidatu za Predsjedništvo BiH i sada već bivšem članu SDP-a, novinaru i muzičaru Bakiru Hadžiomeroviću, koji je osvojio 5,33 posto vaših glasova.

 

Vladika Grigorije, Emir Suljagić, Dragan Čović, Fikret Hodžić, Nino Raspudić i Ognjen Tadić ostali su na začelju liste, obzirom da nijedan od njih nije uspio osvojiti niti jedan posto vaših glasova. 

 

 

(DEPO PORTAL/dg)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook