Depo preporuka

A zašto se prenemažete zbog 'maloljetnih drolja', kad ste ih davno sami stvorili?!

A zašto se prenemažete zbog 'maloljetnih drolja', kad ste ih davno sami stvorili?!

Djevojke čije izazovne fotografije preplavljuju društvene mreže, samo su prilagođene društvenom ambijentu koji je već poodavno stvoren, i kada ih neki maloljetni krelac odluči objelodaniti i...

Kolumna

Moj odgovor 'borcima' za ljudska prava: Ponosim se onim što prije 12 godina učinih!

Moj odgovor 'borcima' za...

Slavo Kukić
22.01.2014.

Godinu koju tek što adaktirasmo, u prednovogodišnje vrijeme i sam označih godinom ozbiljnih upozorenja. Za pravo mi dade i nedavno obznanjena lista „propalih“ zemalja koju svake godine...

Nekad smo bili srce Evrope, a danas - nacija u 'hajvan' vagonima!

Nekad smo bili srce...

Zoran Bibanović
20.11.2013.

Pojava željeznice u XIX stoljeću je bila vijesnik tehničke revolucije i kulturnog preobražaja evropskih naroda. Poklonici moderne željeznice u EU ne ističu samo privredne, energetske i...

Nitko ovdje nije nevin - pa ni međunarodna zajednica

Nitko ovdje nije nevin -...

Slavo Kukić
11.11.2013.

Kontinuitet apsurda i dalje obilježava stvarnost BiH. Upiranje prstom u SIPA-u sve dosadašnje vrijeme, primjerice, nije polučilo bukvalno nikakve rezultate – jer ona ne čini baš ništa kako bi...

Kako su hidroelektrane uništile život u Bosni i Hercegovini

Kako su hidroelektrane...

Zoran Bibanović
10.10.2013.

„Od svega što je vrtovima neophodno voda je najvažnija stvar, ali se i najlakše može zagaditi. Jer ni zemlja, ni sunce, ni vjetrovi, koji zajedno sa vodom hrane sve što je niklo iz zemlje, ne...

Ekran

Promo

MAGNET ZA MUŠKARCE: Fatalna Soraja Vučelić snimila pornić

Četvrtak | 07.04.2011.

Provokativna učesnica "Velikog brata" Soraja Vučelić navodno je snimila pornić

Soraja pokazala bradavicuNaime, muškarac koji je želio ostati anoniman, kako prenose srbijanski mediji, snimak seksa sa Sorajom namjeravao je prodati za oko 10.000 dolara.

Njena prijateljica rekla je da je riječ o montaži, a bivši dečko fatalne Soraje izjavio je da sada kad je Soraja slavna može zaraditi na snimku.

Rekao je i da ona nikad nije bila sramežljiva te se mnogi srbijanski estradnjaci i sportisti boje otkako je u "Velikom bratu" da njihove afere s fatalnom Beograđankom ne isplivaju na površinu.

Dodao je i da je pravi magnet za muškarce te su mnogi svašta sposobni napraviti zbog nje.

Beograđanka porijeklom iz Hrvatske prije početka showa pohvalila se kako se druži s bogatim muškarcima, ali ne želi biti tema tračeva. Poslije majčine smrti prodala je njeno imanje u Baru, u Crnoj Gori, kako bi sebi priuštila automobil i silikone.

Još jedan "peh" koji se dovodi u vezu sa Sorajom je neznanje iz istorije, koje ju je umalo koštalo izbacivanja iz kuće "Velikog brata". Ona je u okviru ovonedjeljnog zadatka "Kamp", prilikom dizanja kamperske zastavice, zapjevala melodiju četničke pjesme "Sprem' te se, sprem' te, četnici", što je automatski izazvalo burne reakcije u Hrvatskoj. Za tili čas blogovi, forumi i različiti sajtovi na internetu bili su popunjeni negativnim komentarima o Soraji, a neki su pozivali i na njen linč.

Međutim, priča je dobila drugačiji epilog kada je Soraja u ispovjedaonici Velikom bratu objašnjavala da nije znala koju melodiju pjeva, da ne poznaje riječi te pjesme i da je sve vrijeme mislila da pjevuši svadbeni marš.

"Izvinjavam se ako sam ikoga povredila zbog neznanja, iz neznanja, zbog pevanja jedne pesme", izvinila se Soraja, a Veliki brat je odlučio da je ne izbacuje iz kuće zato što nikoga nije svjesno povrijedila.

Nakon što je otkrio da ga Marijana na otpadu može čuti Nemeš joj je počeo pjevati 'Ne mogu, ne mogu, ne mogu bez tebe ja...'. Marijanu su nasmijali njegovi stihovi pa mu je s osmijehom na licu uzvratila 'Dođi mi, dođi mi, dođi mi ti...'.

Marijana je svoja razmišljanja o vanjskom svijetu podijelila sa sustanarima. U ispovjedaonici je otpjevala pjesmu svojoj kćeri Korini te je rekla da joj veoma nedostaje. Nikoli i Lesteru rekla je da je kada izađe iz kuće čekaju papiri za rastavu te da je u BB ušla s motom 'Jednom se živi'.

Kao i svake večeri, ukućani su se zabavljali uz muziku i piće. Zabava je počela sa zakašnjenjem jer se Dragana dugo spremala. Ukućani otpada su putem TV ekrana pratili događanja u kući. Nemeš je bio odsutan jer mu se nije sviđala narodna muzika. Kada je shvatio da ih gledaju ukućani otpada i da mu je VB pustio pjesmu koju je napisao razveselio se i rukama napravio srce Marijani. Ona mu je uzvratila na isti način. 'Otpadnici' su ga nakon toga oduševljeno pozdravili pa se on kasnije rasplakao. Nakon zabave, Dragana i Ema otišle su dežurati u šator. Dragana joj se požalila da nije plesala kao inače jer joj je suknja bila prekratka nakon čega je i Ema zaključila da je imala isti problem.

(Nezavisne.com/md)

Poveži preko
comments powered by Disqus

Zabava

DEUTSCHE WELLE

Transparency International BiH

Depo Clubbing

Depo plus

37811
Body Complete