VIDEO/ NOVA TEORIJA ZAVJERE

Nestanak malezijskog avion predviđen još 2012: Sve opisano u pjesmi Pitbulla?

Arhiva13.03.14, 21:51h

Već desetak raznih teorija zavjere nastalo je otkako je nestao Boeing 777 Malaysia Airlinesa, a jedna nova pojavila se i na YouTubeu

PitbullVeć desetak raznih teorija zavjere nastalo je otkako je nestao Boeing 777 Malaysia Airlinesa, a jedna nova pojavila se i na YouTubeu.

Naime, brojni korisnici šokirano su zaključili da je glazbenik Pitbull u svom singlu 2012. godine kojeg je snimio sa Shakirom predvidio nestanak aviona.

'Sad je na putu za Maleziju, dvije putovnice, tri grada, dvije države u jednom danu', glasi prevedeni stih pjesme 'Get It Started'.

To se, prema korisnicima YouTubea, savršeno poklapa s informacijama da je su se na avion ukrcala dva Iranca s lažnim putvnicama, tri grada su glavni gradovi Malezije, Kine i Vijetnama, a dvije države su Malezija i Vijetnam.

'Nema Alija, nema Frasiera, ali zasad idemo u Maleziju', po teoretičarima zavjere referira se na jednog od dvojice iranskih putnika za koje su malezijske vlast potvrdile kako se zove Pouria Nourmohammadi, a ne Ali kako se na početku mislilo.

'OMG! Pjesma se odnosi na nesreću mh370!' i 'Sve je opisano u njegovoj pjesmi!', neki su od brojnih sličnih komentara ispod Pitbullovog videa.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook