MISTERIJA SE NASTAVLJA

Pet putnika se 'čekiralo', pa u posljednjem trenutku odustalo od leta

Arhiva10.03.14, 12:20h

Iako je u toku sveobuhvatna potraga za avionom iz vazduhu i sa mora, ni trećeg dana nije pronađen bilo kakav trag o avionu niti o 239 putnika i članova posade aviona sa leta od Kuala Lumpura do Pekinga

Malaysia Airlines - tragovi nafte na vodiNestanak malezijskoj aviona je "vazduhoplovna misterija bez presedana", izjavio je zamJenik direktora Malezijske civilne vazduhoplovne službe Azharudin Abdul Rahman. Prema najnovijim saznanjima istrage, pet putnika se čekiralo za let, ali su u poslJednjem trenutku povukli prtljag iz aviona i odustali od putovanja.

Iako je u toku sveobuhvatna potraga za avionom iz vazduhu i sa mora, ni trećeg dana nije pronađen bilo kakav trag o avionu niti o 239 putnika i članova posade aviona sa leta od Kuala Lumpura do Pekinga.

Rahman je istakao da se otmica ne može isključiti dok istraga ne isključi sve mogućnosti nestanka aviona kompanija Malaysia Airlinesa sa leta MH370 za Peking, prenijela je agencija Reuters.

Na desetine brodova i aviona iz sedam zemalja krstari morima oko obala Maleziji i južno od Vijetnama, paralelno sa razmatranjem pitanja o mogućim bezbjednosnim propustima, bombi ili otmici što je moglo da obori Boeingov avion.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook