VIDEO/ KO JE VIDI, ODMAH SE POVRIJEDI

Glavna tema nakon očajne utakmice Lige prvaka je prekrasna londonska liječnica

Arhiva24.04.14, 15:49h

Glavna tema kod većine navijača nakon razočaravajućih 0-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka između Atletico Madrida i Chelsea nisu bili Jose Mourinho, Fernando Torres ili ozljeda Petra Čecha, već londonska liječnica Eva Carneiro

londonska liječnicaKako prenose španjolski mediji Chelseajeva liječnica postala je glavna tema razgovora u Španjolskoj, prije svega zbog svoje lijepe pojave u realno gledajući "ružnoj" utakmici. U dva je navrata morala intervenirati na travnjaku kada su na istom ostali ležati John Terry i Petr Čech.

Rođena Gibraltarka kojoj je otac Španjolac, a majka Engleskinja bila je u mladosti veliki navijač madridskog Reala, potencijalnog suparnika Chelseaju u finalu Lige prvaka.

U Chelsea je stigla 2011. godine, a njenim je radom tada bio iznimno zadovoljan drugi portugalski stručnjak – Andre Villas-Boas. Prije dolaska u Chelsea radila je kao liječnica nogometne reprezentacije Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Eva Carneiro je inače ljubiteljica surfanja na valovima, a da je u nogometu s razlogom i da je navijači londonskog kluba obožavaju jasno se vidi i na priloženim video-uracima.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook