Depo preporuka

Nikada građani Sarajeva nisu ratovali zbog nacije ili vjere... Ti pogromi uvijek su dolazili izvana!

Nikada građani Sarajeva nisu ratovali zbog nacije ili vjere... Ti pogromi uvijek su dolazili izvana!

Ono što se ne smije prešutjeti 'vrlim pitcima' već valja 'brzi odgovor dati, jeste da u čitavoj historiji grada Sarajeva nikada nije zabilježen sukob između njegovih stanovnika na vjerskoj ili...

Kolumna

Moj odgovor 'borcima' za ljudska prava: Ponosim se onim što prije 12 godina učinih!

Moj odgovor 'borcima' za...

Slavo Kukić
22.01.2014.

Godinu koju tek što adaktirasmo, u prednovogodišnje vrijeme i sam označih godinom ozbiljnih upozorenja. Za pravo mi dade i nedavno obznanjena lista „propalih“ zemalja koju svake godine...

Nekad smo bili srce Evrope, a danas - nacija u 'hajvan' vagonima!

Nekad smo bili srce...

Zoran Bibanović
20.11.2013.

Pojava željeznice u XIX stoljeću je bila vijesnik tehničke revolucije i kulturnog preobražaja evropskih naroda. Poklonici moderne željeznice u EU ne ističu samo privredne, energetske i...

Nitko ovdje nije nevin - pa ni međunarodna zajednica

Nitko ovdje nije nevin -...

Slavo Kukić
11.11.2013.

Kontinuitet apsurda i dalje obilježava stvarnost BiH. Upiranje prstom u SIPA-u sve dosadašnje vrijeme, primjerice, nije polučilo bukvalno nikakve rezultate – jer ona ne čini baš ništa kako bi...

Kako su hidroelektrane uništile život u Bosni i Hercegovini

Kako su hidroelektrane...

Zoran Bibanović
10.10.2013.

„Od svega što je vrtovima neophodno voda je najvažnija stvar, ali se i najlakše može zagaditi. Jer ni zemlja, ni sunce, ni vjetrovi, koji zajedno sa vodom hrane sve što je niklo iz zemlje, ne...

Ekran

Promo

SARAJEVO MUSIC STAGE: Večeras u Domu mladih punk rock atrakcija Kultur Shock

Ponedjeljak | 09.07.2012.

Sarajevo Music Stage 2012. nastavlja se večeras, u ponedjeljak 09. jula / srpnja, koncertom Kultur Shocka, punk rock grupe iz Seattlea, koja će, nakon prošlogodišnjeg nastupa na Sarajevo Music Stageu, još jednom napraviti odličnu atmosferu.

Hari Mata Hari

Treći koncert u okviru Sarajevo Music Stagea 2012. desio se jučer, u nedjelju, 08. jula / srpnja, a nastupila je legendarna sarajevska grupa Hari Mata Hari.

Posjetitelji Sarajevo Music Stagea 2012. uživali su u najboljim pjesmama ovog benda na koncertu čiji je pokrovitelj bio BH Telecom. Hitovi su se redali jedan za drugim - Baš ti lijepo stoje suze, Ja nemam snage da te ne volim, Azra, Ružmarin... Ipak, najveće emocije izmamila je Lejla, pjesma sa kojom je bend 2006. godine osvojio treće mjesto na takmičenju za najbolju pjesmu Eurovizije.

Sarajevo Music Stage 2012. nastavlja se večeras, u ponedjeljak 09. jula / srpnja, koncertom Kultur Shocka, punk rock grupe iz Seattlea, koja će, nakon prošlogodišnjeg nastupa na Sarajevo Music Stageu, još jednom napraviti odličnu atmosferu.

Koncert benda Kultur Shock u Domu mladih

Ovom koncertu prethodit će prvi četvrtfinalni duel bendova u okviru Programa Jaeger Music Night 2012. Grupe Karma Guru i Snake Eater takmičit će se kako bi osigurali dalje učešće u Jaeger Music Nightu 2012 i možda na taj način osvojili mogućnost snimanja svog prvog albuma. Za njih će glasati posjetitelji, i to na tri načina: na licu mjesta, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i Facebook stranice Jägermeister Bosna i Hercegovina.

Glasanje će nakon koncerta na web siteu i Facebook stranici biti otvoreno još sedam dana, do ponedjeljka, 16. jula / srpnja.
 
Četvrti koncert u okviru Sarajevo Music Stagea 2012. će, dakle, biti održan pod pokroviteljstvom Jägermeistera. Ovaj liker, koji postoji od 1935. godine, načinjen je od 56 različitih biljnih vrsta, cvijeća, korijenja i voća, sakupljenih širom svijeta, a njegov jedinstveni okus uživa se ledeno hladan. Danas je Jägermeister najpopularnije biljno alkoholno piće na svijetu i najprodavaniji premium žestoki liker u BiH.

Sarajevo Music Stage u narednim danima bit će nastavljen koncertima Amire Medunjanin (utorak, 10. juli / srpanj), Tonija Cetinskog (četvrtak, 12. juli / srpanj), Urbana & 4 i Negativea (petak, 13. juli / srpanj), te Mostar Sevdah Reuniona (subota, 14. juli / srpanj).

Svi koncerti, osim nastupa Amire Medunjanin, započinjat će tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata. Na koncert Amire Medunjanin moći će se ući od 21 sat, a koncert će započeti u 22 sata. 

Ulaznice za Sarajevo Music Stage, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri, mogu se kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderije i Bosanskom kulturnom centru. Pozivamo sve zainteresirane da ulaznice nabavljaju isključivo na biletarnicama ispred KSC Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

Više informacija o Sarajevo Music Stageu dostupno je na Facebook pageu Sarajevo Music Stage 2012.

(DEPO/BLIN/em)

Poveži preko
comments powered by Disqus

DEPO CLUBBING

DEUTSCHE WELLE

Transparency International BiH

Depo Clubbing

Depo plus

74560
Body Complete