FOTO/ zavodljiva violeta

Lidija Vukičević se na pragu sedme decenije pohvalila svojom figurom, tvrdi da je 'sva prirodna'

Showbizz25.04.24, 15:16h

Lidija Vukičević se na pragu sedme decenije pohvalila svojom figurom, tvrdi da je 'sva prirodna'
Iako je zagazila u sedmu deceniju (nedavno je napunila 61 godinu) glumica voli da objavljuje fotke u kupaćem kojima i da se svako malo pohvali vitkom figurom, a jednom je prilikom otkrila i tajnu svog mladolikog izgleda

 

 

Srbijansku glumicu Lidiju Vukičević mnogi i danas pamte po ulozo zavodljive Violete u seriji "Bolji život" koja se emitirala od 1987. do 1991. godine. 


Na krilima te slave, Lidija i danas ima svoje fanove sa kojima na Instagramu redovno i rado dijeli fotografije sa svojih odmora i egzotičnih putovanja.


Iako je zagazila u sedmu deceniju (nedavno je napunila 61 godinu) glumica voli da objavljuje fotke u kupaćem kojima i da se svako malo pohvali vitkom figurom, a jednom je prilikom otkrila i tajnu svog mladolikog izgleda.

 


- Ne može se žena početi njegovati s četrdeset godina, a onda očekivati da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne voditi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vrijeme - tvrdi ona.


Tvrdi također i da nije išla ni na kakve estetske zahvate, premda nema ništa protiv njih, ali za sebe kaže da je "sva prirodna".


No, oni koji je se sjećaju iz vremena "Boljeg života", u te tvrdnje teško će povjerovati...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook