nekada JE TO MRZILA!

Salma Hayek se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu nismo navikli vidjeti u ovakvom izdanju

Showbizz23.04.24, 16:11h

Salma Hayek se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu nismo navikli vidjeti u ovakvom izdanju
Inače, Salma čak i na pragu šezdesetih mami uzdahe svojim izgledom te opravdano slovi za jednu od najatraktivnijih glumica u Hollywoodu

 

 

Salma Hayek i dalje se nije riješila svog najvećeg poroka. Snimljena je s cigaretom u automobilu.


U glumačkim krugovima poznato je da je najveći porok Salme Hayek, a da je tome doista tako dokazuju i njezine najnovije fotografije koje su snimili paparazzi.  


57-godišnja glumica vozeći se Los Angelesom nosila je crne sunčane naočale i tamnoplavu majicu, a cigaretu je imala u ruci. 


S podignutim uvojcima, filmska zvijezda bacila je cigaretu kroz prozor prije nego što se odvezla dalje.


"Mrzila sam cigarete i morala sam naučiti kako to raditi za film... Kad sam počela, pušila sam neke užasne, stare meksičke cigarete bez filtera, jer to je ono što se nekada dimilo", objasnila je glumica.


"Na početku sam znala povratiti nakon nekoliko scena, a onda sam zapravo postala ovisna o nečemu što sam toliko mrzila", dodala je. 


Rekla je i zašto je na neko vrijeme prestala konzumirati cigarete. 


"Prestala sam na dvije godine dok sam bila trudna i dok sam dojila. Hvala Bogu da sam tako dugo dojila jer me to udaljilo od cigareta", kaže.


Salma je u braku s milijarderskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, a počeli su se viđati 2006. godine. Godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine.


''Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: ''Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama''', izjavila je glumica jednom prilikom.


Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. veljače 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.


Inače, Salma čak i na pragu šezdesetih mami uzdahe svojim izgledom te opravdano slovi za jednu od najatraktivnijih glumica u Hollywoodu. Svojim zanosnim oblinama rado se hvali na društvenim mrežama, a ističe ih i u svim svečanim prigodama dok se mnogi pitaju koja li je tajna njezina izgleda, prenosi Dnevnik.hr.


Najnovije fotografije Selme Hayek dok upražnjava svoj porok pogledajte OVDJE!


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook