gubi mu se trag

O nestanku vojnika Tanaskovića oglasili se iz PU Foča: Videonadzor ga zadnji put snimio u utorak

Hronika29.03.24, 12:32h

O nestanku vojnika Tanaskovića oglasili se iz PU Foča: Videonadzor ga zadnji put snimio u utorak
Policijska uprava Foča je takođe uputila je apel svim građanima da ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona “122”

 

 

Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za Tanasković Dragom (rođen 1994. godine) iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče 28. marta 2024. godine u 8.00 časova, saopšteno je iz ove uprave.


“Nestalo lice je posljednji put viđeno uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji ‘Јužni most slobode’ na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26. marta. 2024. godine oko 21.10 časova”,  ističe se u saopštenju te navodi da je osoba srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju i srcolikog oblika lica.


“Na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike”, dodaju u saopštenju.


Policijska uprava Foča je takođe uputila je apel svim građanima da ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona “122”.


Kako je poznato, riječ je o pripadniku Oružanih snaga BiH. Njegova porodica se ranije oglasila, rekavši da Tanasković je je priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo iznuda u pokušaju, te da je on nakon zadržavanja pušten u utorak oko 21 sat, nakon čega mu se gubi svaki trag.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook