od 12. marta utorkom u 20:45 sati

Novo lice UNA televizije: Poznati voditelj Vojo Nedeljković u novom angažmanu

Mediji07.03.24, 13:15h

Novo lice UNA televizije: Poznati voditelj Vojo Nedeljković u novom angažmanu
Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti predstavljeni neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij, i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije - najavljuje Voja

 

 


 

UNA televizija sa velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno veliko pojačanje u svom timu, jedno od najiskusnijih i najvoljenijih TV lica na ovim prostorima, Voju Nedeljkovića.


- Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da dijelim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovdje - iskren je Voja.


Popularnog voditelja ćemo od 12. marta utorkom u 20.45 gledati u emisiji „Una intervju“ koja predstavlja serijal razgovora sa vodećim ličnostima iz svijeta umjetnosti, sporta i estrade koji su svojim radom ostavili pečat na medijskoj sceni - saopšteno je sa ove televizije.

 

- Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti predstavljeni neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij, i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije - najavljuje Voja.

 

Tokom svoje višedecenijske medijske karijere, Voja je većinu ličnosti koje intervjuiše u ovoj emisiji imao priliku i da bliže upozna, tako da će publika kroz prijateljski razgovor čuti najintimnija razmišljanja o njihovom životu i karijeri.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook