Ovo trebate znati

Devet stvari koje vam niko neće reći o analnom seksu

DEPO PLUS02.05.15, 18:43h

Devet stvari koje vam niko neće reći o analnom seksu
Važno je naglasiti da je prilikom analnog seksa važno koristiti kondom, kao i da je naizmjenična penetracija u vaginu i guzu najveći seksualni no-no koji postoji na cijelom svijetu

 

 

Analni seks definitivno nije za svakoga pa, prije nego se s partnerom upustite u ovu egzibiciju, dobro se informirajte i učinite to samo ako vi to želite, a ne zbog nekog drugog.

 

Također, važno je naglasiti da je prilikom analnog seksa važno koristiti kondom, kao i da je naizmjenična penetracija u vaginu i guzu najveći seksualni no-no koji postoji na cijelom svijetu. Dakle, ukoliko ste raspoloženi za malo eksperimentiranja, opustite se i krenite polako!

 

Ne mora biti bolno, ali vam se može činiti kao da su vas izvanzemaljci postavili na sondu.

Ukoliko postoji oštar bol, nešto definitivno nije u redu. Odjednom se osjećate kao da je u pitanju palica za baseball kojoj tu nije mjesto i imate nagon za velikom nuždom. Pokušajte se opustiti, a ako ne ide, napravite stanku.

 

Ovaj čin sam po sebi nije degradirajuć, ali razlozi mogu biti.

Ukoliko ste ljubitelj analnog seksa, nemate se razloga sramiti. Analni seks nije degradirajući seksualni čin kao što to neki tradicionalni stereotipi tvrde. Analni seks na kojemu insistira isključivo vaš partner – jest.

 

Neke žene ga vole. Druge naprosto ne.

Ovo nije ni osobni ni seksualni neuspjeh, već stvar osobnog ukusa. Ne morate ga voljeti, čak ni onda ako ga vaš dečko stvarno želi.

 

Možete ispustiti plinove.

Normalno je i događa se stalno. Naposljetku, oboje ćete se tome nasmijati.

 

Ako postane previše neugodno, samo mu recite da na trenutak stane.

Ako ga izvadi skroz, opet ćete morati prolaziti kroz neugodan proces ponovnog ulaska. Bolje je jednostavno napraviti stanku, pa pokušati dalje. Ako vam i dalje nije ugodno, odustanite.

 

Misionarski analni seks je moguć, ali nije za početnike.

Razlog tome – slabija kontrola tokom penetracije.

 

Koliko god djelovalo zastrašujuće, očekujte smeđe tragove.

Ne govorimo o velikoj količini, ali postoji mogućnost od malo izmeta na njegovom penisu – sve je to dio iskustva.

 

Probate li jednom, ne znači da ćete morati i drugi put.

Ne, niste postavili novi standard u seksu samo zato što ste se jednom upustili u analni seks. Budite iskreni i recite mu da vam iskustvo nije prijalo i da ga ne želite ponoviti.

 

Moglo bi vam se svidjeti.

I na kraju, ali ne i manje važno, tu je i činjenica da mnoge žele poprilično uživaju u analnom seksu i čak doživljavaju orgazme na ovaj način.

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook