TEŠKA SUDBINA

Zaljubila se i vjerovala da se udala za čovjeka svojih snova, a onda je počela noćna mora...

Hronika01.05.15, 21:06h

Zaljubila se i vjerovala da se udala za čovjeka svojih snova, a onda je počela noćna mora...
- To je bila noćna mora za mene, imala sam osjećaj da je moje tijelo olupina - izjavila je Srkinja kojoj je muž obećao život iz snova, a kasnije je primoravao na prostituciju i pružanje masaža klijentima

Počelo suđenje  52-godišnjaku iz Donje Austrije koga je supruga, Srpkinja, optužila da ju je muž lažnim obećanjima namamio u Austriju, a potom primoravao na prostituciju.

 

Sa druge strane advokat optuženog tvrdi da je njegov klijent u pravu i da je dotična, imala život iz snova.

 

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u aprilu 2010. godine, nakon čega je Austrijanac krenuo otvoreno da joj se udvara i da joj izjavljuje ljubav. Rekao je da je o takvoj ženi sanjao cijelog života i da će joj obezbijediti život iz snova. U početku je kontakt održavao putem mejla, da bi ona kasnije prešla u Austriju da živi.

 

Trebalo je da ostane nekoliko nedjelja, ali je muškarac insistirao da ostane i zaprosio je.

 

Kada je ponestalo para, pošto su živjeli lagodnim životom, muž joj je predložio da počne da radi masaže. Suprug koji je ranije vodio studio za erotske masaže, na sudu je rekao da je on mislio da ona samo “normalno” masira klijente i da nema pojma da je ona sa bilo kim od njih imala “nešto više”.

 

Prema njegovoj verziji, žena je u renoviranoj dječijoj sobi u kući u Donjoj Austriji nudila masažu i samo u roku od desetak dana zarađivala bi i do 1.800 evra. Tim novcem vratila je dugove u Srbiji i pomagala svoju djecu koja tamo žive.

 

Ona je na sudu demantovala sve izjave, i da ju je suprug od 2010. do 2012. godine prisiljavao na prostituciju i ucjenjivao boravišnom vizom.

 

– To je bila noćna mora za mene, imala sam osećaj da je moje tijelo olupina –  rekla je na suđenju.

 

Svoje je pred sudom rekla i svekrva, odnosno majka optuženog:

 

– Neće joj poći za rukom da bilo koga zastraši – rekla je na svjedočenju, dodavši da joj je snaha nedavno prijetila za jednim ručkom.

 

Starica je još izjavila da je snaha naumila da je “teroriše dok ne umre”.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook