NAJAROGANTNIJI ČLAN ŽIRIJA

Ponašanje Joksimovića prevršilo svaku mjeru, iz produkcije mu poručili: To se više ne smije ponoviti

Showbizz28.04.15, 15:11h

Ponašanje Joksimovića prevršilo svaku mjeru, iz produkcije mu poručili: To se više ne smije ponoviti
emisiji bootcampa najviše problema napravio je Željko Joksimović, koji je svoje stolce praznio i prije nego što ih je napunio. Njemu je pripala skupina djevojaka do 27 godina.

Prva je na pozornicu pred njega, ali ostale članove žirija, stala Splićanka Antonija Pleško. "Samo 16-godina i takav glas", rekao je nakon njenog nastupa. Tonči Huljić joj je rekao da mora paziti da ne bude kopija, dok Aleksandra misli da uzima od najboljih i gradi svoj stil.

 

Jelena Žnidarić iz Zagreba posebno je oduševila Massima, koji traži "turpiju u glasu". "Ti neosporno dobro vladaš svojim glasom, ali to se meni nije pretjerano svidjelo večeras. Žao mi je što ću ti reći da ideš kući", rekao joj je, dodavši da ima dovoljno vremena da se bolje pripremi.

 

Njeno izbacivanje uplašilo je druge, koje su smatrale da ona ima najljepši glas. Jedna od njih je Milica Lojić iz Banja Luke, za koju se Tonči Huljić bio spreman mijenjati.  "Imaš li nešto protiv ako ti kažem da danas zauzmeš stolac broj tri", rekao je Joksimović Milici i time odgovorio na Huljićevo pitanje.

 

Bivša manekenka Darija Srečković odlučila je ovog puta zapjevati Severininu pjesmu "Virujen u te", no time nije osvojila žiri. "Ovdje ima jako puno dobrih pjevača i možda ne bi bilo pošteno da te ubacim s tim pjevačkim ajkulama", rekao joj je Joksimović i poslao je kući.

 

S upalom plućne maramice na audiciju je došla Katarina Simić, što se nije osjetno odrazilo na njen nastup. "Kako ovako dobro pjevaš kad si bolesna", pitao ju je Joksimović. "Na rezervi si radila i to se jednostavno čulo", rekao je Massimo.

 

"Ako ti kažem da ideš kući liječiti se, to će biti dobro za tebe, ali ću ti ja reći nešto što je najbolje za tebe. Popij jedan čaj, vrati se i sjedni na stolac broj jedan. Vjerujem u tebe", poručio joj je Željko. Zbog iscrpljenosti nije mogla sama otići s pozornice, pa su joj pomogli producenti, a pružena joj je i prva pomoć.

 

Azra Kelecija iz Mostara imala je intonativnih problema po ocjeni Aleksandre Kovač. Tonči joj je rekao da ne bi znao što da radi s njom, a Željko ju je poslao na drugi stolac.

 

Marina Cvetković iz Ivanjice posljednji je put dobila tri da. Huljić misli da ima glas koji je sad jako popularan u Europi, ali nije savršen. "Mene ne zanimaju glasovi koji su savršeni", rekao je, no Željko je presudio. "Surova realnost i sadašnjost su nešto drugo. Uz sve moje simpatiziranje tvoje osobnosti i tebe same, moram reći da ideš kući", rekao je.

 

"Jesi spremna pobijediti u ovom natjecanju", pitao je Joksimović Ivu Čurić iz Đakova prije nastupa, no ovog je puta pjesmom Dine Merlina oduševila publiku, ali ne i njega.

 

"Baš sam u nedoumici što se tebe tiče. Ti znaš da ja ovdje tražim šest najboljih djevojaka, da je ovo najnježnija grupa, ali da su odgovori nekad surovi. Možda ću pogriješiti, ali ideš kući", rekao je, a Iva se nakon toga rasplakala.

 

Nakon nastupa Sonje Čoko Joksimović je ocjenu zatražio od drugih djevojaka koje su prošle. Azra je rekla da je nastup bio prosječan, Milica nije željela otkriti svoje mišljenje, dok je Antonija rekla da je bilo solidno.

 

"Sonja, zauzet ćeš stolac broj tri. Milice, i ovo je dio showa da vidimo kakve ste", rekao je Joksimović dok je Sonja zauzimala upravo Miličin stolac. Milica nije krila svoje razočaranje nakon toga.

 

"Ja sam htio vidjeti kakav je tko. Sonjin nastup je bio prosječan, a ako mi lažeš u lice, ja neću raditi s tobom", rekao je Joksimović. Producentica mu je odgovorila da je ovo presedan i da to ne smije ponoviti.

 

Marija Belada iz Nikšića odlučila se za AC/DC, a Tonči joj je rekao da ne zna koliko će se kruha najesti od tog stila, prije nego dođe na komercijalu. Na kraju je dobila stolac.

 

Marija Gruevska nije oduševila Massima, kojem je nastup bio dosadan. "Više slušati Sinatru, manje Bublea", poručio joj je. Željko joj je dao stolac, dodavši da nije siguran hoće li ostati na njemu.

Hanna Pohle iz Zagreba dobila bi stolac od ostala tri člana žirija, no Željko ju je poslao kući.

Magdalena Bogić iz Jajca ima samo 16 godina, a za nastup je izabrala "Black Velvet". Bilo je jasno da će ostati u showu, a svoje mjesto ustupila joj je Sonja. Njoj pak ova zamjena nije bila u redu, jer je istaknula da je uzela mjesto djevojci koja je pjevala bolje od jedne kandidatkinje koju nije željela imenovati, a koja je i dalje na stolcu.

Tijana Vlajković iz Šapca oduševila je sve osim Željka, koji je tražio da zapjeva nešto drugo. Kad je zapjevala narodnu pjesmu dao joj je svoj stolac.

"E, to se tako radi. Kažu tko radi taj i griješi, a ja sam zamalo pogriješio ovdje", priznao je i zatražio da se na pozornicu vrate Iva i Milica . Nakon što Milica nije znala što mu je zasmetalo kod nje, ponovno ju je izbacio.

 

Tijana je zauzela Azrin stolac. "Nije mi jasan način, zašto se vraćaju te djevojke, a ja sjedim tamo cijelo vrijeme", rekla je ljutita Azra. Iva mu je potom s poda otpjevala "Nije ljubav stvar", čime ga je oduševila. Zauzela je Marijino mjesto i time je Željko zaključio svoju šestorku.

 

Tonči je dobio mentorstvo nad grupama, a prva grupa koja je stala pred njega bila je Highway Trio iz Podgorice. Tonči im je dao da izaberu mjesto koje žele.

 

Sljedeće su na redu bile tri sestre iz grupe "Four Hearts" iz Osijeka. Huljiću je zasmetalo što pjevaju u grču, ali vokalno su besprijekorne.

 

Momci iz grupe "Hajp" spojili su se na audicijama "X Factora", a prvi zajednički nastup nije prošao dobro. "Meni ovo nije grupa i morat ću vam se zahvaliti", poslao ih je Huljić kući.

 

Sljedeći duo također je spojila produkcija showa. MK Mix nasmijao je Massima, dok ostatak žirija nije bio zadovoljan. "Kao da smo spojili dvije nespojive stvari", rekla je Aleksandra. Oni su zbog toga bili ljuti, jer im nije jasno zašto su ih uopće spajali.

 

U La La je trio čije su pjevačice iz Zagreba i Splita, a Huljić je uvjeren da će to zvučati puno bolje za mjesec dana pa im je dao stolac.

 

Sestre Anđela i Slađana iz Podgorice koje pjevaju tradicionalnu glazbu razveselile su Massima, a ostali članovi rekli su da su pravo osvježenje.

 

 

Novonastali trio Angeline zapjevao je "Back To Black". "Ja bih malo zaoštrio igru, jer ima tu jedna pjevačica koja se meni jako dopala", rekao je Tonči i pozvao Milicu, koja je izašla treći put u istoj večeri na binu i postala dio novonastalog kvarteta.

 

Dvojica braće iz Makedonije koji na audicijama nisu znali da su obojica u Beogradu sad su postali duet, no ne dovoljno dobar.

 

Mladići iz 9 Control dobro su "kliknuli" u samo tri dana te zvuče poput pravog boy benda. Tonči im je dodao Farisa Pinju, čime je ispunio još jedno obećanje o "otimanju" kandidata drugih članova žirija.

 

Nikola i Stefanija Dukovski su brat i sestra koji se nisu svidjeli Tončiju te ih je podsjetio da su ušli kroz iglene uši u ovaj dio natjecanja.

 

Infinitas iz Zagreba dobio je kritiku od Željka zbog nestabilnosti u harmoniji glasova, a Tonči je odluku donio na temelju pljeska. Na stolcu su zamijenili "Four Hearts".

 

"Da je tuga snijeg" Dine Merlina bila je pjesma kojom su se predstavili prijatelji Adnan i Tarik. "Nevjerojatno ste sinkronizirani", rekao im je Tonči, koji je htio spojiti dvije grupe u jednu, no pravila to ne dopuštaju.

 

"Nažalost ovo je natjecanje pop glazbe, a djevojke koje krasno pjevaju su etno", rekao je Tonči. Na to se jedna od djevojaka ustala: "Da ste poslušali svoje srce, a ne što vam govore ne bi bilo ovako". Probale su se izvući s "Mili moj", no Tonči im je uzvratio da je sad još sigurniji u odluku.

 

Tanja i Vladimir iz Sparklesa nisu impresionirali žiri. "To mi je izgledalo kao eurovizijski nastup, zaslužili ste da odete na Euroviziju, ali niste zaslužili da uđete u finale", rekao im je Tonči.

 

Klapa Stine iz Zagreba pojavila se nakon što je Tonči izbacio djevojke koje su pjevale etno glazbu.

 

Time je završila Tončijeva potraga za šest grupa s kojima će nastaviti raditi. U sljedećoj fazi članovi žirija iz svojih će timova morati odabrati samo troje kandidata, odnosno Tonči bendova, s kojima će nastaviti raditi.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook