VIDEO/ NE, OVO NIJE ISTINA

Pogledajte novo sramoćenje najvećeg primitivca srpskog sporta! Zalijevao zloglasnog četnika!

Sport27.04.15, 19:50h

Pogledajte novo sramoćenje najvećeg primitivca srpskog sporta! Zalijevao zloglasnog četnika!
Na Youtube je procurio novi 'biser' gdje Darko, poznati nacionalist, prilikom jednog izlaska gol do pasa 'tuli' na pjesmu Baje Malog Knindže

Darko Miličić do kraja svog života ostat će poznat kao najveći promašaj u povijesti NBA drafta. 213 cm visoki srpski košarkaš svojedobno je kotirao kao najveća nada europske košarke te je na NBA draftu 2003. bio izabran ispred igračina što su Carmelo Anthony, Dwyane Wade i Chris Bosh.

 

Suvišno je uopće spominjati, igračka karijera bila je mu je jedan veći fijasko, obilježen malom minutažom, velikim skandalima i u potpunosti upropaštenom potencijalu.

 

Darko je najzad završio kao propali kickboxer (predao je svoj jedini meč) te više ostao upamćen po primitivnim ispadima u kojima je prijetio bližoj i daljnoj obitelji raznih sudaca vrlo eksplicitnim psovkama.

 

Sad je na Youtube procurio novi 'biser' gdje Darko, poznati nacionalist, prilikom jednog izlaska gol do pasa 'tuli' na pjesmu Baje Malog Knindže te zatim eksa pivu. U posebnom trenutku inspiracije Miličić je pivom zalio i svoje tetovaže četničkih zapovjednika. Sada svojem rezimeu propalog košarkaša i kickboxera može dodati i karijeru propalog pjevača.

 


Darko Milicic profite bien de la retraite... by POPnSPORT

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook