FOTO/ Lider LDP-a u provodu bez supruge

Šta je Čedomir Jovanović atraktivnoj crnki šaputao na uho?!

Zabava26.04.15, 15:20h

Šta je Čedomir Jovanović atraktivnoj crnki šaputao na uho?!
Lider LDP dočekao zoru sa atraktivnom djevojkom, s kojom je cijelo veče prisno šaputao naočigled gostiju u jednom restoranu

 

Čedomiru Jovanoviću, iako je sretno oženjen, izgleda to ne smeta da vodi momački život po beogradskim lokalima.

 

Naime, Kurirov paparaco uslikao je preksinoć lidera LDP u jednom restoranu dok je uživao s nepoznatom, veoma atraktivnom crnkom.

 

cedomir-jovanovic-u-provodu

Jovanović u društvu nepoznate djevojke

 

Političar i anonimna devojka pojavili su se u povećem društvu poslije 21 sat, a zadržali su se u provodu do ranih jutarnjih časova.


- Čeda je došao s prijateljima, među kojima je bila i ta devojka. Iako su seli jedno do drugog, u početku su bili na distanci, ali nakon nekoliko pića su se opustili i približili jedno drugom. Jovanović je devojci sve vreme šaputao na uvo i oboje su bili vidno raspoloženi. Toliko su se zaneli da ih nije bilo briga što skoro svi iz restorana gledaju u njihovom pravcu - otkriva jedan od očevidaca koji se zatekao na istom mjestu.

 

Kako Kurirov izvor dalje navodi, malo poslije ponoći Čedini prijatelji su otišli, dok su on i atraktivna crnka ostali da „ćaskaju“.

 

Očigledno su imali na pretek tema za razgovor jer im se priča razvukla do četiri sata ujutru, kada su zajedno napustili restoran. Prethodno je Jovanović, platio račun, a ceh je bio veliki, budući da su cijele večeri konzumirali skupa vina.

 

Kurir je pokušao da stupi u kontakt s političarem kako bi saznali ko je djevojka s kojom je proveo noć, ali je njegov telefon do zaključenja broja bio isključen, dok se njegov PR nije javljao.

 


VOLI DA SE PROVODI

 

edomir-jovanovic-supruga-jelena

Jovanović u provodu sa suprugom

 

Opšte je poznato da je Jovanović ljubitelj noćnog provoda. Koliko mu je kafana omiljeno mjesto pokazao je i prije nekoliko mjeseci, kada je iz bolničke postelje otišao pravo u provod. Međutim, tada je, za razliku od ovog puta, dan nakon operacije kolena uživao u kafani sa suprugom.

 

(Kurir.rs, DEPO PROTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook