Budite njegova 'muza'

Proučen muški mozak: Evo koje tri stvari muškarci najviše žele tokom seksa!

DEPO PLUS25.04.15, 17:29h

Proučen muški mozak: Evo koje tri stvari muškarci najviše žele tokom seksa!
Istraživanje je pokazalo kako se žene najviše uzbuđuju tijekom predigre, a omiljena poza za postizanje orgazama je klasična misionarska, budući da se tad osjećaju najstrastvenije

 

Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu, postoje određene poze koje ih ipak uzbuđuju malo više i to zato što uvelike utječu na njegov ego.


Seks za vrijeme tuširanja


Svaki muškarac čezne za mokrim ženskim tijelom, a najviše onda kad ga može dodirivati. Pridružite mu se pod tušem te mu dopustite da vas dodiruje dok vas voda nježno masira po koži. Imate li ogledalo u kupatilu, gledajte se u njemu. Njegovo samopouzdanje biti će pojačano kad vidi kako vam odlično ide.


Oralni seks


Da, u pravom smislu riječi, ovo baš i nije poza, ali svakako služi svrsi. Probudite li ga oralnim seksom ili ga tu i tamo iznenadite usred dana, uz sebe ćete imati jako zadovoljnog muškarca.


Napredna misionarska poza


Iako postoji velik broj varijacija na ovu temu, poze koje muškarcima najviše podižu ego, one su poze u kojoj vaš partner može vidjeti što radi. Prebacite li noge na njegova ramena, a on se nasloni na dlanove pored vas, pogled na sam čin i vaše lice djelvat će vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govorit će više od tisuću riječi.


(cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook