Opasne seksualne akrobacije

Ne želite slomljene ligamente ili možda stidnu kost? Onda ove stvari NE radite u krevetu!

DEPO PLUS19.04.15, 20:02h

Ne želite slomljene ligamente ili možda stidnu kost? Onda ove stvari NE radite u krevetu!
Vježbe iz reprodukcije se vrlo lako mogu pretvoriti u vježbe iz preživljavanja. Evo par poza za hrabre parove kojima nije žao polomiti pokoji ligament, zglob, stidnu kost i još par ključnih mjesta

 

Trostruki Lindy

 

Ako s curom provodite vrijeme po teretanama umjesto u redu za kebab na pravom ste putu da si revitalizirate genitalnu rutinu u ovoj formaciji. Oboje, dakle, morate biti izuzetno fizički jaki. Frajer će vas otpozadi dići u zrak, a vi ćete ga opasati nogama koje se podupiru o njegova bedra. Ako izdržite više od par sekundi bez da se oslanjate na nešto, slobodno se opašite pobjedničkom lentom i ubodite si neki rabljeni pehar u obližnjoj staretinarnici.


Opasnost poze je u ispuštanju tijela partnerice, nakon čega će vam njena gravitacija “polomiti pišu”, a ona one se bolno očešati o vaša koljena.

 

Most

 

Tip se savija u most, a cura potom sjeda na vrh pokušavajući pronaći što je ostalo od erekcije nakon gimnastičarskog pothvata. No ukoliko je i nađe, stvar je izvediva jedino ako je žena izuzetno lagana i dovoljno visoka da se može nogama poduprijeti o pod. Inače je pritisak na kičmu i zglobove ruku neizdrživ. Jednako tako, mora biti oprezna da ne izbaci smotanog mužjaka iz ravnoteže.


Ako se frajeru iskliznu ruke, čitava konstrukcija brutalno pada i dovodi do potencijalnih ozljeda kralježnice, dupeta i stidne kosti.

 

Tange

 

Još jedna poza za ispitivanje kontortivnih potencijala milog vam uda je da prekoračite ženi nogu, podignete joj stražnji dio tijela u zrak i pridržavate joj većinu tjelesne mase dok se ona opire o pod samo jednom rukom.


Problem je isti kao kod nošenja teške vrećice, nakon nekog vremena vam dođe da prebacite ruku, samo u ovom slučaju ta vam je opcija uskraćena zbog zakona fizike. Ni tu neće proći neko veće vrijeme prije nego stupanj mišićne boli nadvisi sve ostale senzacije.

 

Ukoliko vam partnerica nekim slučajem ispadne iz ruku, ili nema dovoljno istrenirani bicpes nadlaktice, suočit ćete se s novim geometrijskim oblicima erekcije. A i inače, poza ne pruža naročiti prodor.

 

Body Builder

 

Možda najčešća od najopasnijih, figura u kojoj partnerica glumi koalu na vašem drvenom tijelu zadovoljava sve parametre savršenstva, osim što je preporučljivo da s vremena na vrijeme potražite pomoć obližnjeg zida.

 

Problem može biti znoj koji se slijeva niz napaljene žlijezde vaše drage i zbog koje vam možebitno može iskliznuti iz ruku. Ono što će u tom slučaju eventualno zanimati odjel za traumatologiju, biti će njezina glava, kralježnica i vaše spolovilo.

 

Svinuta noga

 

Jedini savjet oko probavanja ove poze je da ju ne probate. Žena sjeda na muškarca koji leži s nogama u zraku i savijenim prema sebi. Položaj penisa prkosi svim zakonima erekcije i ukoliko cura kojim slučajem ‘promaši’ ili sklizne na stražnjicu, čeka vas jedno podulje razdoblje bratsko sestrinskih odnosa.

 

(idesh.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook