Pažljivo birajte riječi

Želite biti uspješna žena kojoj se dive? Onda primijenite ovih pet pravila

ŽENA iN19.04.15, 18:40h

Želite biti uspješna žena kojoj se dive? Onda primijenite ovih pet pravila
Poanta je u tome da su uspješne žene vrlo snalažljive • Čak i kada nešto ne znaju napraviti, a uvijek postoje takve stvari, one nađu način kako da to promijene

 

 

USPJEŠNE žene pažljivo biraju riječi, jer znaju koliku moć one imaju.

 

1. "Ne znam kako"


 
Poanta je u tome da su uspješne žene vrlo snalažljive. Čak i kada nešto ne znaju napraviti, a uvijek postoje takve stvari, one nađu način kako da to promijene. One istražuju, postavljaju pitanja ili gledaju kako to rade drugi.


 
2. "Nemam vremena"


 
Svakoj od nas dan traje 24 sata. A ako može bilo koja druga žena stići baš sve što želi, možeš i ti. Bitno je samo da na neke stvari gledaš kao na prioritete, dok će neke druge, u isto vrijeme, morati malo pričekati. Uspjeh dolazi onda kada se pomiriš s činjenicom da nikad nećeš stići baš sve.


 
3. "Da" svemu


 
To se može činiti kontradiktorno, ali umjetnost je znati reći ne, jer vremena ima toliko koliko ima. Ponovno, tu su važni prioriteti.


 
4. "Nije fer"


 
Puno puta neke stvari neće biti fer, ali i one su dio uspjeha pa uspješne žene ni ne očekuju da život baš uvijek bude takav. No, one koriste svoju moć da potaknu promjenu te se usredotočuju na ono što se može učiniti, a ne na to kako su one žrtve.


 
5. "Ne trebam odmor"


 
Vjeruj nam, svako treba odmor pa čak i one najuspješnije žene. Kvalitetno privatno vrijeme ključno je za tvoje zdravlje, izdržljivost i kreativnost.

 

(index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook