ZABAVA PONEDJELJKOM

Sarajevski duet stand-up komičara u jazz clubu Monument

DEPO CLUBBING17.04.15, 10:54h

Sarajevski duet stand-up komičara u jazz clubu Monument
Treće veče aprilskog paketa stand-up komedije ponedjeljkom u prostoru jazz cluba Monument (Štrosmajerova 3) namijenjeno je sarajevskim komičarima. Pred publiku će izaći Dino Ćatović i Navid Bulbulija

 


Dino Ćatović - stand-up komediju koristi kao bijeg od stvarnosti. A stvarnost su žena i djeca. Najviše voli nastupe van grada, po mogućnosti u drugoj državi. Nekad sam plaća organizatoru za gaže. Pokušava da razbija predrasude gdje god se pojavi - pogotovo onu da su Bosanci smiješni. Voli pojest i popit, ali mu se ne prima. Specijalnost mu je najniži oblik humora, što i nije baš teško s obzirom da je ispod metar i sedamdeset.

 

Navid Bulbulija - izgleda kao plod protuprirodnog bluda Miljenka Jergovića i Zacha Galifianakisa iz filma "Hangover". Voli da svira i pjeva, i smatra da su talenat i rad precijenjeni. Prije tačno dvadeset godina pomislio je da je prodao dušu đavolu, ali to je samo bio Ibro koji mu je prodao životno osiguranje. Već dvadeset godina ni jednog dana nije bio bez posla. Kaže: "Posla ima za svakog ko hoće da radi. Ako očekuješ da ti se plati, onda nema, ali ne treba biti izbirljiv".


Sve predstave stand-up komedije počinju u 21.30 sat, a cijena ulaznica je 5KM. Zbog ograničenog broja mjesta, preporučuje je rezervacija, a koja se može napraviti putem telefona 061/ 588 884 ili 033/ 209 660.


Posljednjeg ponedjeljka u ovom mjesecu, 27. parila, na programu su Igor Iggy Drljo & Irenej Irac Čule iz Mostara.

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook