Vruće akademske građanke

'Težak' je studentski život: Stanija i Ava Karabatić se malo skidaju, malo uče, a evo i šta...

Showbizz01.04.15, 17:29h

'Težak' je studentski život: Stanija i Ava Karabatić se malo skidaju, malo uče, a evo i šta...
One su prvo upisale fakultete, a onda su shvatile da je rentabilnije biti starleta. Studiraju i po 11 godina, ne jer im manjka pamet, već nemaju vremena - piše Blic.rs

 

Stanija Dobrojević već 11 godina studira na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, a ovih dana morala je to dodatno da naglašava, budući da je izabrana za lice Ekonomijade.
 
 

 “Na državnom fakultetu zaista mora sve da se nauči i da se sa znanjem izađe na ispit. To nije privatni fakultet da može da se položi tako što ćeš platiti ispit”, izjavila je svojevremeno ona. A da li će joj provokativni plakati Ekonomijade donijeti neki poen, ostaje da vidimo.


 
Hrvatska Starleta Ava Karabatić već osam godina na Filozofskom fakultetu u Zadru studira italijanski i latinski jezik i voli da se pohvali "visokim prosjekom od 4,9". Navodno je dobila i stipendiju, iako na fakultetu na kom studira ne znaju ništa o njenoj stipendiji, a to da su je oni prijavili, smatraju besmislicom.


 
Nedavno je na društvenim mrežama objavila i fotografiju iz biblioteke.

 

- Dragi moji, brzo će obrana rada, a ja bih volela da pišem poeziju, ali mora se malo i učiti- napisala je pored fotke.


 
Ona je 2009. uhapšena pošto je prijetila jednom profesoru i uzela mu 9.000 evra da ne bi objavila lascivne poruke koje je joj je on navodno slao. Tada je zbog trauma zamrzla treću godinu, a isto je uradila i tokom učešća u “Farmi”.

 

Rektor Univerziteta u Zadru Ante Uglešić rekao je da Ava nikako nije ponos fakulteta, ali je siguran da do ocjena nije došla na neprimjeren način.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook