Reagovao na premijerkine prozivke

Borenović: Cvijanović je nesposobna, a Vlada RS zna samo za princip 'zaduži, potroši, neko će da vrati'!

Front28.03.15, 15:18h

Borenović: Cvijanović je nesposobna, a Vlada RS zna samo za princip 'zaduži, potroši, neko će da vrati'!
​Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović rekao je da je premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović „nesposobna“ i da njena vlada ne zna ništa drugo osim kreditno se zaduživati po principu „zaduži, potroši, neko će vratiti“



Borenović je reagovao na premijerkinu današnju izjavu da SDS, PDP i NDP omalovažavaju institucije RS jer su u institucijama BiH odbili da prihvate novo kreditno zaduženje kod Svjetske banke.



Potpredsjednik PDP-a pozvao je premijerku Željku Cvijanović i njenog stranačkog šefa Milorada Dodika da umjesto tog zaduženja zatraže da, kako je saopćeno, njihov pulen Dragan Vučetić vrati novac koji je pronevjerio iz preduzeća „Nikola Tesla“ i da u zgradi Vlade RS nađu i aktiviraju mjenice Robne kuće „Boska“.


-Podsjećam premijerku da je građanin Republike Srpske danas duplo više zadužen od građanina u FBiH zahvaljujući njihovoj neodgovornoj politici. Ubijeđen sam da Cvijanovićeva i Dodik najbolje znaju i gdje su Vučetić i gdje su mjenice velikog srbijanskog biznismena Dragana Đurića, a kad ih nađu Srpskoj kredit neće biti potreban; naglasio je Borenović.



(Fena/mr) 
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook