U sred dana opelješili predsjednika LDP-a

Čedi Jovanoviću ukrali 6.000 eura iz džipa: Urlao na zaposlenike!

Hronika27.03.15, 13:43h

Čedi Jovanoviću ukrali 6.000 eura iz džipa: Urlao na zaposlenike!
Dok je prao auto u jednoj autopraonici na Vračaru, Jovanoviću nestala torbica prepuna keša

 

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović opelješen je usred bijela dana - iz džipa mu je nestala torbica sa čak šest hiljada eura u kešu i platnom karticom, saznaje Kurir. Jovanovića su „olakšali“ dok je prao svoje vozilo u jednoj autopraonici na beogradskom Vračaru, a to je policiji 7. marta prijavio njegov vozač P. M. (ime poznato redakciji).

 

Urlao na radnike

 

- Čeda je ostavio džip momcima iz praonice, a u njemu i torbicu s parama. Kad se vratio po auto, odmah je potražio torbicu, ali je nigdje nije bilo. U tašni je bilo čak oko šest hiljada eura u kešu i jedna platna kartica - priča izvor Kurira odlično upućen u incident i dodaje da se Jovanović veoma uznemirio, da je više puta detaljno pretražio auto, ali uzalud.

 

- Čeda je poludio kad je vidio da mu nema torbice, urlao je na zaposlene, pitao ih je da li su oni normalni kad su dozvolili da se to dogodi, ali mu ni oni nisu ostali dužni - pitali su ga da li je normalno da neko u perionicu nosi novčanik sa šest hiljada eura. Tada je spustio loptu. Pokušao je i da zataška slučaj jer je svjestan da mu ne ide u prilog da ta priča procuri. Građani su ionako ogorčeni, još samo da čuju da sa sobom nosi toliko para. Razmišljao je da li da krađu prijavi policiji, ali je na kraju ipak to učinio njegov vozač - kaže sagovornik Kurira iz Jovanovićevog okruženja.

 

Ućutali se

 

Zvaničan komentar iz policije Kurir nije uspio dobiti, a nezvanično je potvrđeno da je pljačka prijavljena 7. marta u PU Vračar.

 

Čedomir Jovanović do zaključenja ovog broja nije odgovorio na pitanja Kurira šta se tačno dogodilo u autopraonici i odakle mu u torbici čak 6.000 eura. Njegov saradnik iz LDP Jovan Najdanov saslušao je naša pitanja i kratko poručio da nema komentar.

 

Podsjetimo, Jovanović u vlasništvu ima dvije kuće sa okućnicom od 120 i 85 kvadratnih metara, ali i stan od 85 kvadrata.

 

Na suprugu Jelenu vodi se firma „Agroposlovi“, u okviru koje posluje i fabrika za preradu brašna „Fidelinka“.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook