NOVI RAZVRATNI NAPAD

Manijaci haraju zemljom: Izvadio spolovilo i pokazivao ga učenicama kod hotela

Hronika04.03.15, 10:19h

Manijaci haraju zemljom:  Izvadio spolovilo i pokazivao ga učenicama kod hotela
Novim Zagrebom i dalje kolaju uporni seksualni manijaci. I dok se još uvijek traga za misterioznim pedofilom koji je u liftu nebodera u Sigetu obljubio 10-godišnju djevojčicu prije dva tjedna, nekoliko naselja dalje, točnije u Laništu, zabilježen je novi seksualni razvratni prepad

Kako doznajemo, nepoznati manijak srednje dobi u četvrtak već oko podneva je vrebao iz grmlja. Mjesto "sačekuše" bila je cesta koja vodi od osnovne škole, točnije u neposrednoj blizini hotela "I". Odlazak iz škole prema kući prisjeo je dvjema 11-godišnjim školarkama. Dok su hodale puteljkom, iz raslinja je nešto iza 13,30 sati iskočio nepoznati muškarac. Bez da im je išta rekao, prepriječio im je put. Skinuo je hlače i besramno se počeo samozadovoljavati. Agonija po djevojčice trajala je nekoliko sekundi a njegovo vitlanje svojim "dokazom muškosti" bilo je popraćeno kricima.

 

Osnovnoškolke su uspjele otrčati na drugu stranu te su, kako doznajemo, u suzama i totalno uznemirene došle prijaviti u obližnju Policijsku postaju nastranog prolaznika. Titrajućim glasom jedva su, donekle, uspjele opisati uličnog egzibicionistu kojeg, međutim, do dolaska policije na mjestu "performansa" nije više bilo.

 

Iz PU zagrebačke su nam samo potvrdili događaj te da postupaju temeljem kaznene prijave. Hoće li razvratniku, kojeg ni ciča zima nije spriječila u golotinji, uspjeti uhititi, pokazat će istraga. Prema prvim informacijama navodno ga nitko nije nije viđao u okolici odnosno da kruži oko spomenute škole.

 

Podsjetimo, od 22. siječnja i stanari Sigeta su na nogama zbog manijaka koji je u pola bijela dana nasrnuo u liftu na osnovnoškolku koju je pratio od škole do kuće. Iako se djevojčica opirala, bludnik je bio jači te ju je počeo dirati, skidati... Prema opisu kojim policija raspolaže, pedofil je u ranim 30-ima, visine oko 180 centimetara s buljavim očima, napučenim usnama, zulufima te izrazitim podočnjacima. U vrijeme napada nosio je tamnosivu jaknu, crno-sivu kapu, svjetlije traperice, a na leđima je imao ruksak s narančastim crtama.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook