LOGOSOFT U NOVOJ AKCIJI

Najveći izbor TV kanala u BiH na jednom mjestu! A šta ti gledaš?

Biznis Klub03.03.15, 15:56h

Najveći izbor TV kanala u BiH na jednom mjestu! A šta ti gledaš?
Svi korisnici koji odluče da od 1. marta do 30. aprila potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca, za prva tri računa platit će simboličnu pretplatu od samo 1 KM


Logosoft svojim sadašnjim i budućim korisnicima predstavlja akciju "A šta ti gledaš?", koja uključuje IPTV uslugu sa najboljom ponudom TV kanala, te brojne povoljnosti koje korisnici mogu ostvariti uz  LoGO! pakete.


Svi korisnici koji odluče da od 1. marta do 30. aprila potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca, za prva tri računa platit će simboličnu pretplatu od samo 1 KM. Također, tokom prva tri mjeseca moći će besplatno da uživaju i u progamima svih dodatnih TV paketa, čemu će se posebno obradovati ljubitelji sporta.


Što se tiče korisnika koji u navedenom periodu potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci, takođe će na tri mjeseca dobiti ove dodatne TV pakete potpuno besplatno.


"Logosoft se trudi da prepozna potrebe svih svojih sadašnjih i budućih korisnika te da u skladu s time kreira ponude koje će zadovoljiti njihove potrebe. Akcijom 'A šta ti gledaš?' želimo učiniti naše usluge pristupačnim, te predstaviti bogatstvo TV ponude naše IPTV usluge koja je sastavni dio svakog LoGO! paketa", istakla je Merima Pecikoza, voditeljica službe za korisnike kompanije Logosoft.

 

logosoft-a-sta-ti-gledas-1


Ne treba zaboraviti da su LoGO! integrisani paketi usluga koji sadrže i mobilnu telefoniju sa najnižom cijenom SMS poruka (0,05 KM) i poziva (0,17 KM) prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, a tu je i izbor pametnih telefona koje Logosoft izdvaja u sklopu ove akcije.


Ako se do 30. aprila odlučite da odaberete LoGO! Quadro paket, pored navedenih popusta Logosoft vam nudi da birate između dva vrhunska pametna telefona Samsung Core 2 i Huawei G630, koje ćete uz standarnu pretplatu LoGO! Quadro paketa dobiti za samo 1 KM.


Sa druge strane, ako se pretplatite na LOGO! Trio paket, u njegovoj posebnoj ponudi naći ćete sjajni LED Smart TV uređaj Samsung UE 39“ F5300 po cijeni od 899 KM koji možete kupiti i obročno na maksimalno 12 rata.

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook