Tri mjeseca nakon razvoda od mandatara za sastav Vlade KS

Nova ljubav Martine Saire: Bivša supruga Dine Konakovića ljubi bivšeg Zmaja Zlatana Muslimovića

Zabava01.03.15, 21:04h

Nova ljubav Martine Saire: Bivša supruga Dine Konakovića ljubi bivšeg Zmaja Zlatana Muslimovića
Nova djevojka bivšeg Zmaja je, kako piše Gracija, Martina Saira Keškić, koja je prije tri mjeseca izašla iz braka sa bivšim košarkašem i političarom Elmedinom Dinom Konakovićem

Nekadašnji napadač fudbalske reprezentacije BiH, Zlatan Muslimović, još uvijek je bez kluba, ali su mu očito stvari na ljubavnom planu krenule uzlaznom putanjom.

 

Nova djevojka bivšeg Zmaja je, kako piše Gracija, Martina Saira Keškić, koja je prije tri mjeseca izašla iz braka sa bivšim košarkašem i političarom Elmedinom Dinom Konakovićem.

 

Niti Muslimović, niti Keškić novinarki Gracije nisu željeli potvrditi da su u vezi, ali fotografije koje su se postavljale na Instagram profilima Muslimovića i Keškić jasno govore ono što njih dvoje nisu željeli potvrditi, ali ni demanatovati.

 

Oboje su u isto vrijeme bili na istoj plaži u Grčkoj, a nakon toga i na tribinama na velikom grčkom derbiju PAOK - Olympiacos.

 

Zlatan Muslimović, rođeni Banjalučanin, nedavno je spominjan kao moguće pojačanje beogradskog Partizana, ali od transfera za sad nije ispalo ništa.

 

konakovic1

 

Bivši suprug Martine Keškić, Elmedin Dino Konaković, odnedavno je mandatar za sastav Vlade Kantona Sarajevo a istovremeno obnaša i funkciju predsjednika KSBiH.
 

Zanimljivo da je i njegova prva supruga, manekenka Aida Osmanović, nakon razvoda sa njim svoju sreću pronašla u zagrljaju bivšeg bh. reprezentativca Ninoslava Milenkovića.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook