Nutricionisti garantuju uspjeh

Hit dijeta: Mršavite svako jutro uz šoljicu kafe! Tajna je samo u jednom sastojku...

ŽENA iN27.02.15, 10:32h

Hit dijeta: Mršavite svako jutro uz šoljicu kafe! Tajna je samo u jednom sastojku...
Sigurno ste svi za doručak uz omiljenu kaficu jeli puter-kifle. Ali, da li ste probali puter-kafu? Ako je vjerovati nutricionistima sa zapada, u pitanju je prava antikalorijska bomba, koja nagomilane kilograme topi za čas

 

Da vam neko kaže da u šoljicu espreso ili turske kafe sipate kašičicu maslaca i kašičicu kokosovog ulja, a onda, nakon što to promiješate do iznemoglosti, popijete na eks – sigurno biste mislili da je u pitanju zlotvor koji ima nešto protiv vaše vitke linije. Međutim, ovo je recept za najnoviju dijetu!

 

Kako tvrde ljudi koji su isprobali, ovaj svojevrstan “doručak u šolji” predstavlja nešto najbolje što možete da učinite za svoj organizam.

 

Puter-kafa štiti vas od umora, hroničnih bolesti, topi salo i garantuje vam značajno smanjenje kilaže!

 

Iako u svojoj suštini jeste u pitanju energetska bomba, puter-kafa ubrzava metabolizam i daje vam neophodnu energiju da pregurate dan.

 

Naravno, puter mora da bude neslan i nezačinjen, od mleka krava koje su pasle travu, a ne hranjene koncentratom.

 

– Sviđa mi se da započnem dan puter-kafom. Zasiti me, pomaže mi da se koncentrišem i fokusiram na svoj posao, a pritom ne moram ništa da jedem do ručka! Takođe, vrlo je ukusno – otkriva nutricionista Suzy Walker (33), koja je inače pobornik ove nove dijete, ali i paleo načina ishrane.

 

(telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook