U okviru kvalifikacija za EP u Francuskoj

Prijateljska utakmica Austrija-BiH samo na Face TV

Sport26.02.15, 15:15h

Prijateljska utakmica Austrija-BiH samo na Face TV
Ovaj prijateljski meč je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a odigrat će se samo tri dana nakon duela u Andori, pete kvalifikacione utakmice

 

Međunarodna utakmica Bosna i Hercegovina – Austrija odigrat će se u utorak, 31. marta, s početkom u 20:30 na Ernst Hapel stadionu u Beču.

 

Ovaj prijateljski meč je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a odigrat će se samo tri dana nakon duela u Andori, pete kvalifikacione utakmice.

 

Ovo će biti treća utakmica u kojoj se BiH sastaje sa selekcijom Austrije, koja se nalazi na 40. mjestu FIFA rang liste. Prethodna dva duela BiH je odigrala u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2002. godine. U Austriji je reprezentacija BiH poražena sa 2:0, dok je na svom terenu odigrala 1:1.

 

Bosna i Hercegovina – Austrija : Innsburg 31.3.2015. u 20:30!

 

Ovaj spektakl moći ćete gledati samo na FACE HD, a specijalni program počet će od 19:30 sati. Očekujte javljanje iz studija sa gostima iz MY FACE-a, a nakon toga slijedi direktan prijenos sa stadiona u Beču, uz komentar Marjana Mijajlovića.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook