Sve zbog Kolinde

Burno na HRT-u: Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić pred otkazom?

Mediji25.02.15, 16:00h

Burno na HRT-u: Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić pred otkazom?
Prema neslužbenim informacijama, novinarke HRT-a Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić su pred vanrednim otkazom

 


Navodno je takva 'presuda' glavnog ravnatelja Gorana Radmana nakon što su Gojan i Novak Srzić javno polemizirale o 'slučaju inauguracija'.


Službenu potvrdu ove informacije na Prisavlju nije moguće dobiti. Ni spomenute novinarke nisu bile dostupne za komentar. 


Pitanje o eventualnim kaznama se nametnulo nakon što se ravnatelj programa HRT-a Saša Runjić u ponedjeljak oglasio priopćenjem u kojem kaže kako je posebno Povjerenstvo utvrdilo da je bilo profesionalnog propusta za prijenosa inauguracije predsjednice RH te najavio interni postupak predviđen za ovakve situacije, piše Novi list. 


Ako je informacija o otkazima tačna, bit će to veliki šok budući da se u "najgoru ruku" očekivala novčana kazna. 


Da priča s otkazima ima osnove potvrđuje neslužbena informacija koja kaže da su na jednom sastanku u utorak zaposlenici HRT-a upozoreni da "paze šta pričaju po novinama, jer bi ih mogla zadesiti sudbina koja čeka dvije novinarke". Sumnja je istog trena pala na Elizabetu Gojan i Hloverku Novak Srzić, s obzirom da su jedine javno progovorile o prijenosu inauguracije i navodnoj peticiji dijela djelatnika HRT-a kojom se tražilo sankcioniranje Gojan.

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook