FOTO/ ZDRAV ŽIVOT UZ JANU I MG MIVELA

Vrhunski sportski užitak u gradu: Zavirite u novootvoreni fitness centar AVALON u Sarajevu

Lifestyle23.02.15, 16:27h

Vrhunski sportski užitak u gradu: Zavirite u novootvoreni fitness centar AVALON u Sarajevu
Novom, vrhunskom fitness centru Avalon u Alta shopping centru u Sarajevu, Jana i Mg Mivela postale su oficijelna pića i partneri


Pozitivni trend fitness-a i zdravog života u svijetu je u stalnom porastu, te je već izvjesno vrijeme i sastavni dio urbanog života. Osim zdravlja, sve više ljudi želi sačuvati i svoj izgled, a za to je neophodan i nezaobilazan faktor hidratacija tijela, odnosno unošenje dovoljne količine zdrave, čiste vode u organizam, kao što je i unošenje potrebnih vitamina i minerala tijekom vježbanja od esencijalnog značaja.


Voda Jana i Mg Mivela se pridružuju tom trendu, želeći dati podršku urbanom i zdravom načinu života, ali i ohrabriti pojedince, koji tek žele da ga primjene. Novom, vrhunskom fitness centru Avalon u Alta shopping centru u Sarajevu, Jana i Mg Mivela postale su oficijelna pića i partneri.

 

U sklopu Avalona nalaze se Jana & Mg Mivela Yoga odjel za grupne treninge i Jana & Mg Mivela relax/stretching zona, a u igraonicu za djecu uvršten je  program za Jana Juniore, od 2 do 10 godina, koji će učiti i zabaviti se uz svoju najdražu vodu.


Obzirom na važnost hidratacije organizma prije, tijekom i poslije treninga kvalitetnom vodom, Jana će u Avalonu biti uvijek na dohvat ruke, po promotivnoj cijeni. Uz pravilno vježbanje, hidrataciju i ishranu, iznimno je važno i dovoljno unošenje magnezija, koji poboljšava izdržljivost i rad mišića, ali i njihov oporavak.


Osim toga, magnezij je i odličan antioksidans, te će se, pored Jane, na dohvat ruke uvijek nalaziti i Mg Mivela, također po promotivnoj cijeni.


(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook