Senzacija u gradu

Nele Karajlić nije odolio - ipak stigao u Sarajevo: Bio, jeo, pio, otiš'o....

Hronika15.02.15, 21:48h

Nele Karajlić nije odolio - ipak stigao u Sarajevo: Bio, jeo, pio, otiš'o....
Pjevač i glumac Nele Karajlić, nakon više od dvije decenije, stigao je u Sarajevo! Večerao je u konobi Luka u centru grada, u strogoj tajnosti, i nakon par sati napustio bh. prijestolnicu...

 

Otkako je pred početak rata napustio svoj rodni grad i otišao u Beograd, Nele Karajlić, pravim imenom Nenad Janković, nije se vraćao u njega - do večeras!

 

Naime, sa društvom je večeras viđen u konobi Luka u centru Sarajeva.

 

Kako javlja Dnevni avaz, nekoliko policijskih patrola je osiguravalo prostor oko konobe.


Podsjećamo, ovih dana u javnosti se pojavila pozivnica koja obavještava da će dr. Nele Karajlić u centru Sarajeva promovisati svoju knjigu 'Fajront u Sarajevu'. Kako se navodi na pozivnici, predstavljanje knjige zakazano je za kraj ovog mjeseca, u subotu, 28. februara, sa početkom u 18 sati, a mjesto događaja je klub Cinemas/Sloga.

 

Ipak, ispostavilo se da je ta informacija bila lažna, jer je promocija knjige bila zakazana14. februara samo na Jahorini, dok ova druga, sarajevska, nikada nije ni bila u planu, bar za sada. 

 

No, izgleda da Nele ipak nije odolio da bude tako blizu svog rodnog grada, a da ga ne posjeti pa je, nakon više od dvije decenije izbivanja, svratio i u Sarajevo.

 

Bio, jeo, pio, otiš'o... Tek da ga minu želja i sjećanja...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg/Foto: Avaz)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook