Kako slatko

Poslala dječaku iz susjedne klupe ljubavno pismo, a njegov odgovor će vas nasmijati do suza

Lifestyle30.01.15, 21:41h

Poslala dječaku iz susjedne klupe ljubavno pismo, a njegov odgovor će vas nasmijati do suza
Da prva ljubav zaborava nema, potvrdiće svako ko je ikada volio. No, malo koja ljubavna priča je toliko upečatljiva da obiđe i nasmije čitavu planetu, kao što je romansa između ove jedne djevojčice i jednog dječaka

Jedna jedanaestogodišnja djevojčica zaljubila se u svog druga iz klupe. Nesigurna u svoja osjećanja, mala šiparica poslala je dečku romantičnu porukicu na papiru s jednostavnim pitanjem: “Da li ti se sviđam – da ili ne?”.

 

ljubavno-pismo

 

Računala je na to da će momče zaokruži odgovor prema nahođenju svog srca, ali nije očekivala ovakav ishod! Umjesto da se opredjeli za jednu od dvije opcije, dječak joj je poslao tako vešt filozofski odgovor na kojem bi mu pozavideli i znatno stariji mladići.

 

– Ne znam. Ne poznajem ni sam sebe još uvijek. Plus što sam pod ogromnim stresom kod kuće, pa ne mogu ništa da ti kažem – napisao je mudri klinac i dodao:

 

– P. S. Niko ne poznaje sebe sve dok ne napuni 18 godina.

 

Kako biste se vi osjećali da dobijete jedan ovako diplomatski odgovor? Šta mislite, da li će se djevojčica za sedam godina usuditi da ga opet pita da li je voli?

 

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook