FOLK PJEVAČICA PROGOVORILA O TAJNI IZ MLADOSTI

Šokantno priznanje Goge Sekulić: Bila sam prodana u bijelo roblje!

Showbizz30.01.15, 17:00h

Šokantno priznanje Goge Sekulić: Bila sam prodana u bijelo roblje!
Iako se dogodilo prije 15 godina, šokantna prošlost tek je sada procurila u javnost

Srpski mediji su se raspisali o prošlosti folk pjevačice Goge Sekulić. Proživjela je mnogo teških trenutaka, a nedavno je izgubila i supruga. Okrenula je novu stranicu u životu, no prošlost je ipak prati. Goga je prije 15 godina skoro završila u bijelom roblju.

 

Naime, 2000. godine željela je napraviti inozemnu karijeru modela no krenulo je po zlu... 'Iskreno, te priče se ne volim sjećati. Točna je u potpunosti. Otišla sam u Tursku jer sam vjerovala da je riječ o pravom poslu modela', rekla je sama pjevačica.

 

Tada je Gogin menadžer, kao i drugim djevojkama koje su došle sa njom, trebao dogovarati castinge no on ih je zatvorio ih je u stan i prisilno zaključao. 'Prvih tjedan dana je djelovalo da će sve biti u redu. Međutim, drugi tjedan nam je menadžer oduzeo dokumente i držao nas je zatvorene u stanu. Nismo imale kontakt s vanjskim svijetom, nismo nikoga mogle poznati.  Druge djevojke su se uspaničile, neke su čak pale i u depresiju, ali ja sam odlučila da se borim za svoj život', otkriva svoju potresnu priču srpska pjevačica koja je uspjela pobjeći iz Turske.

 

Posvađala sam se s njim, čak sam i nasrnula na njega. Nije mi bilo svejedno, ali netko se morao usprotiviti. Razvalila sam vrata stana i sefa u kojem su bile putovnice i uspjela sam s drugim djevojkama pobjeći iz tog pakla', sjeća se pjevačica koja danas ima uspješnu karijeru folk pjevačice. 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook