NESTAŠNA KĆERKA VESNE ZMIJANAC

Nakon što je ostala trudna s policajcem: Nikolija razmišlja o abortusu

Showbizz30.01.15, 15:35h

Nakon što je ostala trudna s policajcem: Nikolija razmišlja o abortusu
Nakon što je „Alo!“ objavio da je Nikolija Jovanović zatrudnila sa načelnikom policije koji je u braku, mlada pjevačica je u panici, zbog čega pomišlja i na abortus. S obzirom na to da je tek u drugom mjesecu, još nije kasno da pobaci, ali se njena mama Vesna Zmijanac, kao i bliski prijatelji, trude da je odgovore od toga

 Kako Alou navodno  ispričao izvor blizak Jovanovićevoj, od kada je procurila vijest u javnost da je u drugom stanju, pjevačica je zabrinuta i pod pritiskom jer su svi otkrili da nije u vezi sa Reljom Popovićem, već da su tu priču fingirali za medije i da je tata njenog djeteta oženjeni načelnik policije, koji ne planira da prizna bebu.

 

- Nikolija je danima u panici i razmišlja da zakaže abortus. Iako joj svi govore da to ne uradi i da je biti majka nešto najlepše na svijetu, ona se ipak boji da odgaja dijete bez jače polovine. Vesna joj je nekoliko puta rekla da ne pomišlja na abortus, da će sve biti u redu i da se ne sekira, jer to može da naškodi njenom stanju.

 

 Ipak, Vesnina priča nije mnogo utjecala na njenu kćerku, koja smatra da je najbolje za nju da abortira. Najveći problem predstavlja činjenica da je muškarac koji joj je napravio bebu oženjen, a i njihova veza nije bila ozbiljna, već avantura, tako da on ne želi da čuje za ovu situaciju. Kako se već pisalo da je Nikolija u vezi sa Reljom, ova situacija uznemirila je i njega i njegove najbliže, pa je zamolio pjevačicu da što pre reši novonastali problem - priča nam izvor blizak Jovanovićevoj i dodaje da će do kraja ove nedjelje mlada reperka odlučiti šta će uraditi.

 

Kćeri moja, mora li taj pandur?

 

- Nikolija je otputovala iz Beograda na nekoliko dana kako bi mogla da razmisli šta je najpametnije da uradi. Do kraja nedjelje će odlučiti da li će zadržati bebu, pa će se zatim oglasiti u medijima povodom ove situacije - završava izvor blizak Jovanovićevoj.

 

Iz Aloa su pokušali i u toku jučerašnjeg dana da stupimo u kontakt sa Nikolijom i Vesnom, ali do zaključenja broja su ostale nedostupne za komentar, ali je na svom Instagram profilu Nikolija napisala: “Svi se je*beno smirite, tek sam se probudila.“

 

 

(Alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook