VIDEO/ Svjetskim ljepoticama nije bilo lako

Od ovoga gluplje ne može: Kako su misice odgovarale na pitanja o teroristima, zlostavljanju, ženama...

Showbizz30.01.15, 09:13h

Od ovoga gluplje ne može: Kako su misice odgovarale na pitanja o teroristima, zlostavljanju, ženama...
Ja sam ambasadorka dječije prostitucije i želim da se to zaustavi. To želim i za narednu generaciju, izjavila je Miss Holandije

 

Da li vas možda zanima kakva su pitanje članovi žirija postavili ljepoticama na posljednjem takmičenju za Miss Universe i kakvi su bili njihovi odgovori?

 

Ako ste odgovorili potvrdno, onda ste na pravoj adresi.

 

Miss Amerike je član žirija upitao šta bi ona poručila globalnim teroristima za 30 sekundi ako bi joj se pružila takva prilika?

 

“Kao Miss Amerike pokušala bih im predati poruku nade, ljubavi i mira. Tu istu poruku pokušala bih predati i svim drugim ljudima na svijetu”, izjavila je ona.

 

Drugi član žirija je Miss Holandije upitao koja bi bila najveća promjena u svijetu, koju bi željela da vidi za žene u narednoj generaciji?

 

“Ja sam ambasadorka dječije prostitucije i želim da se to zaustavi. To želim i za narednu generaciju",  izjavila je ona.

 

Jedna članica žirija je Miss Ukrajine upitala da li bi na narednim izborima za miss izbacila nastup u kupaćem kostimu, ako bi to učinila, zašto, a ako ne bi, zašto to ne bi uradila?

 

“Sve zavisi od situacije. Ako je to lijepo - zašto ne. Imam samopouzdanje u bilo čemu", odgovorila je Miss Ukrajine.

 

Misici Jamajke je postavljeno pitanje povezano sa nasiljem nad ženama, odnosno kako se može spriječiti:

 

“Zločin je globalni fenomen, koji nije pogodio samo jedan narod, već cijeli svijet. Svi bi morali ustati protiv njega i spriječiti ga”.

 

Pobjednica Miss Universe, Miss Kolumbije, odgovarala je na pitanje šta mogu muškarci naučiti od žena?

 

“To je veoma teško pitanje. Mislim da još uvijek postoje muškarci koji vjeruju u jednakopravnost, i smatram da bi žene to morale da nauče od muškaraca".

 

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook