Nakon pet hemoterapija...

Donna Ares: Sama ću sebi otpjevati humanitarni koncert ako bude trebalo!

Showbizz22.01.15, 12:47h

Donna Ares: Sama ću sebi otpjevati humanitarni koncert ako bude trebalo!
Pjevačica Donna Ares nakon nekoliko hemoterapija ne odustaje u namjeri da pobijedi bolest

 

Nedavno je primila i petu hemoterapiju. No, ne samo to, ona ima puno planova za narednu godinu.

 

Pjevačica je podvukla da neće čekati da ozdravi kako bi snimila nešto novo, kao i da bi trenutni izgled mogla da iskoristi razne transformacije.

 

– Da li mi vjerujete da imam milion planova… dobro ne baš milion, ali imam ih toliko da ne znam šta bih prije… al već će se to meni samo rasporediti… u svakom slučaju ne razmišljam o bolesti, nikad i nikako… ignorišem i ribe i ostale smetnje i mučninu i sve što me snađe i planiram neke svoje umjetničke projekte… hoću da kažem da će me moje kreativno planiranje i djelovanje održati… između ostalog terapijski mi pomaže i pletenje. Pletenje nije samo zaboravljeni ručni rad, nego vrhunska terapija protiv neuropatije, a uz to i vrhunski psiho odmor.

 

Inače, ne vjerujem da ću čekati da ozdravim da izbacim nešto novo… iskoristiću svaki svoj “dobri “ trenutak… ova “frizura“ mi omogućava da budem sve što hoću… trpi sve transformacije… pa zašto to ne iskoristiti u umjetničke svrhe, nešto što će ostati zauvijek. U svakom slučaju ne planiram sjediti i čekati da ozdravim da snimim pjesmu ili spot, kao što rekoh iskoristiću sve svoje “dobre dane“ … neki dan sam se našalila “Ma ja ću sebi sama otpjevati humanitarni koncert ako bude zapelo… ama ljudi… nema predaje… šta god da vas snađe NIJE jače od vas – ZAPAMTITE!!! A “frizura“, ma žene moje to je SAMO izgled… proći će – podijelila je ovako pjevačica planove za ovu godinu sa svojim Facebook prijateljima.

 

 

(biscani.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook