DEPO TV/ BLOW UP - ISIDORA BOROVČANIN

Miss BiH otvoreno o sebi i uspjehu u Londonu: Osporavali su me, ali uzalud... Ja nikada ne odustajem!

Nedjeljni magazin27.12.14, 13:16h

Miss BiH otvoreno o sebi i uspjehu u Londonu: Osporavali su me, ali uzalud... Ja nikada ne odustajem!
U razgovoru za DEPO Portal najljepša djevojka BiH u 2014. godini iznosi detalje sa ovogodišnjeg izbora u Londonu, osvrće se na osporavanja koja su je pratila tokom i nakon izbora za Miss BiH, smatra da se može biti uspješan u svojoj zemlji i otkriva kakve muškarce voli


Isidora Boravčanin, ovogodišnja Miss BiH, na nedavno održanom izboru za Miss svijeta u Londonu osvojila je titulu najboljeg top modela na ovom takmičenju. Nakon ove laskave titule Isidora ne krije zadovoljstvo postignutim uspjehom koji će joj zasigurno otvoriti mnoga vrata na svjetskoj modnoj sceni.


U razgovoru za DEPO Portal najljepša djevojka BiH u 2014. godini otkriva detalje sa ovogodišnjeg izbora u Londonu, ali se osvrće i na osporavanja koja su je pratila tokom i nakon izbora za Miss BiH te poručuje:


- Nikada ne treba odustajati... I mene su osporavali, nekima nisam bila lijepa, drugima jesam... Ali ja sigurno koračam kroz život i tražim svoju sreću.


Ova studentica Opšte književnosti i teatrologije na Filozofskom fakultetu na Palama kaže i da bi se nakon manekenstva rado okušala u glumi, a  voljela bi i da jednog dana ima svoju tv emisiju u kojoj bi se bavila životom manekenki i teškoćama koje prate ovaj poziv.


Smatra da ne treba odlaziti iz BiH već svoje snove ostvariti u svojoj zemlji:


- Nema potrebe da se ide negdje dalje, svi trebamo nastojati da se ostvarimo u BiH, potrebno je da se samo malo više potrudimo i da budemo svjesni da to nije ni lako ni jednostavno.


Priznaje i da nema dečka i kaže:


- To je tužno, sada nemam  nikoga... A volim muškarce koji me znaju nasmijati, ali i...

 

Pogledajte video!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook