Novi detalji istrage o smrti djevojke Željka Mitrovića

Sve gore od goreg: Ivanu Bodrožić ubili lijekom iz otpada!

Hronika26.12.14, 20:05h

Sve gore od goreg: Ivanu Bodrožić ubili lijekom iz otpada!
Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se smiju dati. Taj otpad je uziman i proslijeđivan Ivani. Zato se i nije prikazivao manjak u količini ovog anestetika, jer nisu uzimane pune ampule, već one koje su upisane kao iskorištene


Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u beogradskom hotelu "Hayat" nabavljala je otpatke anestetika "propofol", koji su poluiskorišteni bacani u đubre.

 

- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se smiju dati. dakle, nekome se daje više, a nekome manje, tako da u nekim ampulama ostane određena količina "propofola" koji se baca. Taj otpad je uziman i proslijeđivan Ivani. Zato se i nije prikazivao manjak u količini ovog anestetika, jer nisu uzimane pune ampule, već one koje su upisane kao iskorištene, kaže izvor blizak istrazi.

 

Izvor iz istrage kaže da su najnoviji rezultati urađeni na VMA potvrdili da je upravo Ljubiša P. zaposlen kao kardiopulmo reanimator, Ivani u venu postavio branunilu.

 

- Mi smo od početka imali podatak da je u pitanju muška osoba. Naknadnim petragama utvrđeno je da otisci prstiju sa kanile odgovaraju Ljubiši P, što ukazuje na to da je on Ivani plasirao braunilu u venu. Svi nalazi koji podrazumijevaju rezultate krvi, obdukcije, toksikologiju, ali i tragove DNK, trebalo bi da budu u petak ili subotu. Inače poslije veštačenja Ljubišinog telefona, utvrđeno je da su on i Ivana kobnog dana komunicirali. Na osnovu tih dokaza i onih koji su priklupljeni u istrazi biće podnesena krivična prijava protiv Ljubiše P. zbog neovlašćene preprodaje medicinskih preparata i pomagala. Zbog smrtnog ishoda, kazna zatvora za to krivično djelo je do osam godina, objašnjava sagovornik.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook