VIDEO/ DRAMA NA CESTI

Htjela ih ubiti autom: Ljubomorna djevojka 'pukla' kad je vidjela bivšeg momka s novom curom

Hronika19.12.14, 12:40h

Htjela ih ubiti autom: Ljubomorna djevojka 'pukla' kad je vidjela bivšeg momka s novom curom
Prema video snimci, prvo je svojim automobilom lagano udarila u dečkov. Nakon toga je on pokušao pobjeći, ali ona nije odustajala


Ruskinja Mary Artemyeva (26) mirno se vozila u svom automobilu sve dok u jednom trenutku u vozilu pokraj sebe nije primijetila bivšeg dečka s drugom djevojkom.


S obzirom da je još uvijek imala jake osjećaje prema njemu, obuzela ju je snažna ljubomora te je odlučila reagirati. Odmah ga je počela proganjati.

 

Prema video snimci, prvo je svojim automobilom lagano udarila u dečkov. Nakon toga je on pokušao pobjeći, ali Mary nije odustajala.

 

Kako je vozila snažniji automobil, odlučila je stisnuti gas, pa se našla paralelno s dečkom. U jednom trenutku je skrenula pa se zabila u njega. Automobil u kojem je bio njezin bivši s novom djevojkom sletio je s ceste te se snažno zabio u stup.

 

Cijelu je scenu snimio vozač koji je bio u automobilu iza njih.


Zbog svog čina ljubomorna Ruskinja je između ostalog optužena za pokušaj ubojstva.

 

Dvoje stradalih su nakon nesreće završili u bolnici s potresom mozga.

 

- Uhitili smo mladu ženu. Na teret joj se stavlja kršenje prometnih pravila, namjerno izazivanja štete i pokušaj ubojstva - rekao je glasnogovornik policije Arkady Ignatyev.

 

- Izgleda da je bila jako ljubomorna kada je vidjela bivšeg dečka s novom curom nakon čega je shvatila da se neće pomiriti - dodao je glasnogovornik policije.

 

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook