IZNENAĐENJE ZA SVE GRAĐANE

Nevjerovatnih 50% popusta: Logosoft i Djed Mraz predstavljaju najnovije pakete – LoGO!

Biznis Klub17.12.14, 13:52h

Nevjerovatnih 50% popusta: Logosoft i Djed Mraz predstavljaju najnovije pakete – LoGO!
Ostvarite nevjerovatnih 50% popusta na jedan od šest paketa iz ponude


Kompanija Logosoft je odlučila da iznenadi sve građane, te je nagovorila Djeda Mraza da ove godine posjeti Sarajevo prije zvanične proslave Nove godine, a najpoznatiji djed na svijetu, kako smo već navikli, sa sobom je donio i pregršt poklona.

 

Ove sezone Djed Mraz, u pratnji svojih Mrazica, pripremio je darove u koje je Logosoft upakovao sve dosadašnje najbolje proizvode, ali i dodao ponešto novo.

 

logosoft-djed-mraz-2


Tako ove zime, od 15. decembra, Logosoft uvodi nove pakete integrisanih usluga, pa su svim dobrim stvarima koje su već bile dio paketa, dodali i mobilnu telefoniju sa najnižim cijenama SMS poruka, te brzim i pouzdanim mobilnim internetom.


Dobro poznate usluge Logosofta sada su smještene u fantastične novogodišnje LoGO! pakete, pod nazivima DUO+, TRIO, TRIO mobile, te TRIO+, kao i QUADRO i QUADRO+.


Ukoliko se odlučite da koristite jedan od LoGO! paketa narednih 24 mjeseci, možete ostvariti čak 50% popusta na pretplatu za prva četiri mjeseca, a ukoliko potpišite ugovor sa minimalnim trajanjem od 12 mjeseci, dobićete 50% popusta na pretplatu za prva dva mjeseca. Ova sjajna ponuda traje do 15. marta 2015. godine.


U zavisnosti od vaših potreba, u LoGO! paket se može zapakovati xDSL internet pristup, IPTV usluga SUPER TV, usluga fiksne telefonije LOLphone, ali i usluga mobilne telefonije.


Odaberite pakete koji vam najviše odgovaraju, a Logosoftov Djed Mraz će ih zapakovati i brzinom svjetlosti donijeti u vaše domove!

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook