NE PROPUSTITE/ U NAREDNIH MJESEC DANA

Novogodišnji poklon iz Telemacha: Besplatno otključani kanali za sve korisnike D3 digitalne televizije

Mediji16.12.14, 14:52h

Novogodišnji poklon iz Telemacha: Besplatno otključani kanali za sve korisnike D3 digitalne televizije
Korisnici će imati mogućnost uživanja u zanimljivim utakmicama Premier, Euro i ABA lige na SK kanalima u HD rezoluciji, odličnim informativnim i zabavnim emisijama N1 kanala, uživo iz tri studija te prazničnim filmovima na kanalima AXN, FOX, Cinestar...

Kompanija Telemach pripremila je pretplatnicima D3 digitalne TV usluge poseban poklon za praznike. Umjesto pod jelkom, mogu ga pronaći upravo na svojim TV prijemnicima. Tačnije, od 10.12.2014. do 10.1.2015. svi pretplatnici D3 digitalne televizije gledaće besplatno dodatne digitalne kanale koje do sada nisu imali u svom D3 paketu, preko 170 TV kanala, od kojih 30 u HD rezoluciji.


Korisnici će imati mogućnost uživanja u zanimljivim utakmicama Premier, Euro i ABA lige na SK kanalima u HD rezoluciji, odličnim informativnim i zabavnim emisijama N1 kanala, uživo iz tri studija te prazničnim filmovima na kanalima AXN, FOX, Cinestar... Bogat sadržaj neće izostati ni na muzičkim kanalima pa tako u ovim danima preporučujemo opuštanje uz MTV, CMC, GRAND TV kanal i najgledanije emisije kao što su  GRAND SHOW  i ZVEZDE GRANDA, a vaši najmlađi će sigurno pronaći najbolje animirane crtiće na Ultra i Mini Ultra kanalima, poručuju iz Telemacha.


I to nije sve, iz ove kompanije poručuju da će i korisnici D3 GO usluge (televizije na mobilnim uređajima) uživati u promotivnom periodu i besplatnim kanalima bilo gdje na Telemach mreži na mobilnim uređajima. Od sada i sa unaprijeđenim funkcijama kao što su pretraga TV programa, lista omiljenih kanala i podsjetnik.


Novogodišnjom akcijom besplatnog otključavanja kanala Telemach nagrađuje vjernost korisnika:


"Uz više domaćih i stranih filmova, serija, crtića, atraktivnih sportskih sadržaja, zabavnog i reality  programa i sa najvećom ponudom kanala u HD rezoluciji, praznici će vam biti još ljepši i uzbudljiviji", poručuju iz Telemach-a i dodaju: "Pronađite dodatne kanale i uživajte u njihovim novogodišnjim programima. Želimo vam sretne praznike uz najbolji sadržaj na TV ekranima".


One koji još nisu pretplatnici D3 digitalne televizije Telemach poziva da uđu u 2015. godinu uz superiornu digitalnu TV sliku, gdje već u početnom Start paketu u kombinaciji s uslugama interneta i/ili najpovoljnije fiksne telefonije u DUO ili TRIO ponudi imaju mogućnost praćenja preko 100 TV kanala, od kojih 4 u HD kvaliteti +  mnoštvo dodatnih kanala na poklon za vrijeme praznika.

 

Telemach vam želi sretne i zabavne praznike. Uživajte u gledanju!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook