Nevjerovatan preokret

Uhvatila ih 'in flagranti': Bivši momak i beogradski frizer oteli banjalučku starletu Slađu Guduraš?!

Showbizz13.12.14, 15:18h

Uhvatila ih 'in flagranti': Bivši momak i beogradski frizer oteli banjalučku starletu Slađu Guduraš?!
Slađa Guduraš je navodno svojeg bivšeg dečka uhvatila u preljubu s frizerom, te je o tome namjeravala javno govoriti. Nagađa se da je upravo to razlog njezine otmice


Banjalučka pjevačica i starleta Slađa Guduraš po svemu sudeći je u srijedu poslijepodne oteta, a navodno iza čina stoje njen bivši momak Dragan Perić i poznati beogradski frizer, otkriva portal Novi.ba.

 

Prema informacijama s kojima raspolažu tamošnji novinari, Guduraš je svojeg bivšeg dečka uhvatila u ljubavnoj vezi s poznatim beogradskim frizerom Aleksandrom Kaprišem, a što je upravo bio razlog prekidu veze.

 

O tome je, ističe se u članku, namjeravala javno progovoriti, te se nagađa da bi upravo to mogao biti razlog otmici.

 

slada-guduras-1

 

Policija je, donosi nadalje portal Novi.ba, privela na informativni razgovor nekoliko osoba koje bi mogle imati saznanja gdje se Guduraš nalazi.

 

Guduraš je zadnji put viđena kako prelazi granicu BiH i Srbije, a na jednom od profila na Facebooku prije 21 sat je objavljena sljedeća poruka:

 

"Ako je neko bio u posljednjih 48h sa Slađa Guduraš ili se čuo se sa njom ili ima bilo kakve informacije, molim neka javi u inbox. Hvala"

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook