Buncao da je 'označen' čovjek

Bivša rock zvijezda na psihijatriji: Čuje glasove i boji se da će mu djecu napasti ISIS

Showbizz28.11.14, 17:24h

Bivša rock zvijezda na psihijatriji: Čuje glasove i boji se da će mu djecu napasti ISIS
Stappova je supruga kazala da on čuje glasove i halucinira da vidi ljude u plamenu te se boji da će njegovu djecu napasti ISIS, da je prijetio da će ubiti sebe i kolegu sa sastanaka za liječene alkoholičare

Prije nekoliko dana frontmen Creeda Scott Stapp na svom profilu na Facebooku objavio podugu poruku fanovima u kojoj je poručio da je bez novca, da mu razni zlobnici prijete i da su ga opljačkali, ali da on ima svoju vjeru u Isusa.

 

Povod njegovoj objavi bili su medijski napisi da se vratio drogama i alkoholu, što je također u videu opovrgnuo, ali čini se da je ipak smatrao da je to nešto što ne treba biti objavljeno te ga je, ubrzo nakon što se video proširio medijima, uklonio s Facebooka.

 

S druge strane, pojavili su se navodi da je njegova supruga podnijela zahtjev za razvod i puno skrbništvo nad njihovo dvoje djece. U dokumentima je navela da je od pjevača konzumacija droga napravila "paranoika koji je prijetio da će se ubiti i nauditi svojoj porodici". Osim toga, navedeni su i SMS-ovi u kojim je Stapp pisao: "Florida nije sigurna. Biološko oružje je na putu. Moraš ostaviti djecu i doći u Atlantu k meni" te "Dolazim po tebe Sotono i po djecu. Bez milosti. Znaš kako ovo završava. Bog te stvorio i Bog će ti stati na kraj".

 

A nastavak te priče sad donosi TMZ koji tvrdi da su došli u posjed dokumenata koji dokazuju da je Stapp primljen na psihijatriju nakon što je u nadrogiranom bunilu buncao da je "označen" čovjek.

 

Prema pisanju tabloida, Stappa je policija pronašla uz cestu 13. novembra u vidno nadrogiranom stanju, pogubljenog. Tad im je tvrdio da ga neko želi otrovati. Nakon toga odveden je na psihijatriju na 72 sata.

 

Stappova je supruga kazala da on čuje glasove i halucinira da vidi ljude u plamenu te se boji da će njegovu djecu napasti ISIS, da je prijetio da će ubiti sebe i kolegu sa sastanaka za liječene alkoholičare. Tvrdi i da je konzumirao steroide, travu, kokain, metamfetamin i razne druge droge.

 

Prokomentirala je i njegove izjave iz videa o tome da je ponekad bez krova nad glavom i gladan: "To je zato što sve potroši na drogu".

 

Ipak, odustala je od namjere da ga tuži i prijavljuje policiji već će ga pokušati uvjeriti da mu treba pomoć.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook