VIDEO/ Nakon što je Branko Đurić isprozivao Cetinskog

Uvrijeđeni Tony uzvraća udarac: Đuro je star i potrošen!

Showbizz28.11.14, 15:54h

Uvrijeđeni Tony uzvraća udarac: Đuro je star i potrošen!
Iako je Toni prvo rekao da se ne ljuti na Đurine zafrkancije, ali da je mogao da se reklamira i preko Thompsona, dva dana kasnije sve svoje frustracije je istresao putem Facebooka poručivši Đuri da je star i potrošen

Nakon što je Branko Đurić javno ismijao Tonyja Cetinskog nazvavši ga WC pjevačem, hrvatski pjevač nije ostao imun na uvrede te mu je uzvratio.

 

Prvo je rekao kako se ne ljuti na Đurine zafrkancije, ali da je mogao da se reklamira i preko Thompsona da bi dva dana kasnije sve svoje frustracije istresao putem Facebooka poručivši Đuri da je star i potrošen.

 

Sapunica Cetinski - Đurić se nastavlja. Nakon što je reditelj, glumac i muzičar Branko Đurić Đuro na srpskoj televiziji nazvao Tonyja Cetinskog “WC pevačem”, dodavši kako pjeva kao da je na WC-u te da ga je zbog toga nazvao “Tony WCtinski”, Toni je izjavio kako se ne ljuti na Đuru, međutim smatra da je njegov smisao za humor vrlo neukusan.

 

Ipak, sudeći prema Tonyjevim daljnjim reakcijama putem privatnog Facebooka, čini se da mu je Đurina šala na njegov račun poprilično zasmetala.

 

Tony se prisetio Đurine emisije “Pet minuta slave” u kojoj su zajedno otpjevali pjesmu “Blago onom ko te ima”, ali na stihove “Vele luke”. Ispod videa Tony je napisao: “Evo jednog davnog snimka u kom Đuro ustvari pokazuje kako se pjeva “Blago onom ko te ima”.”

 

 

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook