VIDEO/ SKROMAN KAO I UVIJEK

Zlatan Ibrahimović iz najboljeg tima svijeta izbacio Ronalda, a stavio sebe i nazvao se 'Bogom'

Sport26.11.14, 17:29h

Zlatan Ibrahimović iz najboljeg tima svijeta izbacio Ronalda, a stavio sebe i nazvao se 'Bogom'
Da li možete da zamislite idelani tim bez Kristijana Ronalda, zvanično najboljeg fudbalera za prošlu godinu? Ako mislite da je to nemoguće, Zlatan Ibrahimović je tu da vas uveri u suprotno

Od švedskog napadača svašta može da se očekuje, osvajao je titule sa PSŽ-om, Barselonom, Interom, Milanom, Juventusom, Ajaksom i Malmeom, igrao sa gotovo svim svjetskim zvijezdama u poslednjih 15-tak godina, gdje i sam pripada, pa je riješio da u svom stilu izabere najboljih 11.

 

Svakog je opisao jednom rečju, pa bi u njegovom idealnom timu mrežu čuvao "zid" Bufon, prednost u odbrani dobili su sadašnji saigrači iz PSŽ-a, "elegantni" Maksvel na lijevom beku i "kompletni" Tijago Silva, pored koga je štoper još "pitbul" Fabio Kanavaro, a desni bek "životinja" Lilijan Turam, dvojac sa kojim je igrao u Juventusu.

 

I u veznom redu je bilo mjesta za dvojicu bivših članova "stare dame", Patrika "vođu" Vijeru i Pavela "mašinu" Nedveda, kao i neprevaziđeni tandem Barselone - perfektni Ćavi i magični Inijesta.

 

Zanimljivo, u napad nije htio da stavi ni Kristijana Ronalda niti Brazilca Ronalda, već samo Lionela Mesija za koga je jednostavno rekao da je genije i naravno, uvrstio je sam sebe, u svojih idealnih 11 i nazvao se "Bogom".

 

Zlatan, skroman kao i uvijek.

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook