NEKI STVARNO NE ZNAJU ŠTA ĆE OD SEBE

Bizarne plastične operacije za kojima su poludjeli Amerikanci

Lifestyle26.11.14, 17:05h

Bizarne plastične operacije za kojima su poludjeli Amerikanci
Svakih nekoliko godina estetski kirurzi dožive ponavljajući krug. Pojavi se neka nova procedura koja obećava čudesa i za kojom svi polude, no ubrzo je potpuno zaborave. Predstavljamo vam najnovije trendove od kojih će se neki možda zadržati, a neki možda budu zaboravljeni do proljeća

Pepeljuga operacija


Ne možete ugurati noge u najljepše štikle na svijetu? Većina žena bi se jednostavno okrenula udobnijim cipelama, no za neke je jedino rješenje estetska kirurgija. Nakon što se susreo s velikim brojem žena koje se žale na bolove u stopalima zbog nošenja štikli, dr. Ali Sadrieh razvio je 'snjeguljica operaciju' u kojoj uklanja čukljeve (izrasline na zglobu kod početka nožnog palaca) kako bi žene lakše nosile visoke pete.
 

Terapija rupe među bedrima


Rupa među bedrima je prostor kojeg imaju supermodeli, a za kojim žude mnoge žene. To je inače razmak kojeg neke žene imaju zbog svoje građe tijela (mršave sa širim bokovima), no to nije spriječilo mnoge da žele postići isto. Thrive, klinika u Dallasu, nudi terapiju rupe među bedrima, tretman hladnim laserom, dizajniranim da makne višak tkiva na unutrašnjoj strani bedara.
 

Transplantacija trepavica


Iako originalno razvijena za žrtve požara, ova procedura je sad dostupna svima koji žele punije trepavice. Jako je malo osoba koje prirodno imaju ono čemu većina stremi, a ako se ova procedura izvede kvalitetno, rezultati su izuzetno impresivni. No postoji i jedan minus: dlačice (trepavice su ustvari kosa uzeta sa stražnje strane vašeg tjemena) nastavljaju rasti, tako da nakon nekog vremena trebate početi skraćivati trepavice.
 

Peglanje 'jaja'


Ne brinu samo žene o dlačicama ispod pojasa. Tretman poznat kao peglanje jaja, za koji se čak i George Clooney šalio da će napraviti, trebao bi pomoći muškarcima da izgledaju mlađe... tamo dolje. A mogu birati žele li lasersko uklanjanje dlačica, zatezanje kože mošnja, izjednačavenje boje kože ili uklanjanje bilo kakvih oznaka na koži. Ova procedura je nalik tretmanu čišćenja lica, samo na području muškog spolovila.
 

Rekonstrukcija ušne školjke


Ova operacija je u biti sastavljanje uha u prvotno izdanje za osobe koje su imale velike piercinge. Primjerice početkom ove godine američka vojska je zabranila rupe na ušima promjera većeg od 1.6 milimetara, pa su mnogi vojnici trebali pod nož kako bi smanjili štetu nastalu od prijašnjih piercinga.
 

Grudi za godišnji


Inače vam ne smeta njihova veličina, no kad se morae skinuti u bikini, imae osjećaj da su vaše grudi premale? Ili jednostavno želite 'puniji' deklote u vjenčanoj haljini? Nema problema, u bliskoj budućnosti žene će moći privremeno povećati grudi, jer dr. Norman Rowe izrađuje, kako ih one zove 'grudi za godišnji', što znači da ćete moći povećati grudi na tri do četiri tjedna, koristeći tekuće injekcije. Rowe se nada da će procedura biti spremna 2016. godine.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook