Iako je čuvala privatnost i imala zatvoren profil

Kad ovo pročitate, više nikad nećete objavljivati fotografije na Facebooku!

Tehno24.11.14, 19:01h

Kad ovo pročitate, više nikad nećete objavljivati fotografije na Facebooku!
Njene fotografije nalazile su se na ženskom profilu pod imenom Vicki na kojem je pisalo da je bivši model i da traži 'obdarene dečke'

Britanka Verity Cook (28) šokirala se kada su joj prijatelji pokazali da se nekoliko njenih fotografija pojavilo na seksi stranicama za parove.

 

Njene fotografije nalazile su se na ženskom profilu pod imenom Vicki na kojem je pisalo da je bivši model i da traži 'obdarene dečke'. Među fotografijama s profila bile su fotografije 28-godišnje Verity iz teretane, u topu i tajicama.

 

Još ju je više užasnulo što te fotografije na njenom Facebooku nisu bile javno objavljene, već su ih mogli vidjeti samo njeni prijatelji. Verity je rekla da nema pojma ko bi Vicki mogao biti i zašto bi neko ukrao njezine fotografije.

 

- To je vjerovatno djelo nekoga od mojih prijatelja s Facebooka, no ne znam kojeg jer ih na listi imam više od 2.000 - ispričala je Verity, piše Metro news.

 

- Kada sam vidjela da su napisali da volim dečke koji su dobro obdareni bila sam ljuta, to je užasno - rekla je i dodala kako misli da većina ljudi ipak zna da se ne radi o njoj, no svejedno joj taj profil jako smeta.

 

- I ja sam bivši model i iz Yorka sam, kao što je navedeno na tom profilu. No, nisam se hvalila time. Prestravljena sam zbog ovoga - rekla je.

 

- Jednu od fotografija koja je na stranici sam na Facebooku objavila prošle sedmice. Niko mi se ne želi osvećivati, a i da je to slučaj, koristili bi moje pravo ime. Pitam se samo što će ta djevojka kada se nađe s nekim, vjerovatno mi uopće ne sliči - dodala je Verity.

 

Sporni profil s Veritynim fotkama sada je uklonjen sa stranice.

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook