NEVJEROVATNA PRIČA O HRABROSTI

Monstrum pokušao silovati staricu, a ona mu iskasapila penis

Hronika22.11.14, 10:20h

Monstrum pokušao silovati staricu, a ona mu iskasapila penis
Jedna starica iz Negotina postala je pravi junak nakon što je onesposobila silovatelja tako što mu je povrijedila 'muškost'. Baka je pravi junak, s obzirom na to da ima 82 godine, a silovatelj D. S. je u punoj snazi sa svojih 38 godina

Sve se odigralo u stanu u Negotinu u kojem starica živi sama. Napasnik je na silu upao u njen dom i uz prijetnju da će joj “presuditi” zatražio da mu preda sav novac koji ima u kući. Žena mu je kazala da ima malo para i da će mu sve dati. Međutim, napasnik je bio nezadovoljan, oborio je baku na pod i udario je nekoliko puta.

 

Starica je ležala, a D. S. je skinuo pantalone i donji veš i legao preko nje. Iako prestrašena, baka je počela da se otima i grebe ga po licu. U jednom momentu je iskoristila “zanos” silovatelja i tako snažno ga izgrebala po polnom organu da je kriknuo od bola. Teturajući se, D. S. je uspio da pobjegne. Tada je baka pozvala svog zeta, a on policiju.

 

Organi reda brzo su stigli i počeli pretragu u toj oblasti. Nedaleko od bakine kuće pronašli su D. S., koji se presavijen držao za povrijeđeno mjesto i stenjao od bolova.

 

Policija ga je odmah odvela u negotinsku bolnicu, gde su mu ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina po licu i genitalijama.

 

Nakon pregleda, policija je uhapsila je D. S., koji je iz okoline Negotina, i podnijela krivičnu prijavu protiv njega zbog razbojništva i nedozvoljenih polnih sradnji.
D. S. je već osuđen na zatvorsku kaznu zbog krađe i trebalo je da ode na izdržavanje, potom je uhapšen.

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook