SKUPO ĆE VAS KOŠTATI

Od ovih sedam tipova muškarca bježite, bježite glavom bez obzira

ŽENA iN19.11.14, 14:33h

Od ovih sedam tipova muškarca bježite, bježite glavom bez obzira
Muškarac koji je tek izišao iz veze još uvijek je u tranziciji. Zbog toga u vama može potražiti utjehu i podršku, ali to ne znači da je 'pao na vas'

Jeste li u potrazi za novom vezom?

 

I ovaj put ne želite ponoviti grešku koju ste napravili prošli put? Portal TOI donosi listu 7 vrsta muškaraca koje bi žene trebale izbjegavati pod svaku cijenu.

 

1. Oporavlja se od prošle veze

Muškarac koji je tek izišao iz veze još uvijek je u tranziciji. Zbog toga u vama može potražiti utjehu i podršku, ali to ne znači da je "pao na vas". Iako nekima može poći za rukom, ipak je velika vjerojatnost da veza s ovakvim muškarcem neće potrajati.

 

2. Financijski ovisan

Niste jedna od materijalistica, neovisna ste žena i ne ovisite o nikome. Iako ne tražite nekog bogatog šeika, bilo bi poželjno da je muškarac financijski neovisan ili da ima barem nešto malo. Ako će vam se veza protezati tako da sve bude samo na vašim leđima, vjerojatno neće dugo potrajati.

 

3. Žali za bivšom

"Ti si super, ali ona je bila posebna..." Ako ste od muškarca s kojim ste ili planirate ući u vezu čuli ovakvu izjavu, zašto ste još uvijek tu? Vrijeme je da se okrenete i date petama vjetra...

 

4. Bivša mu je frendica

Muškarci imaju običaj brinuti povremeno za ženu koju su nekada voljeli. Ako i dalje održavaju neki kontakt i skače na svaki njen poziv ili poruku, žao nam je. Vrijeme da krenete u novu potragu.

 

5. Ljubav na prvi pogled

Da, događa se najčešće samo na filmskom platnu. U stvarnosti se radi o tome da vam se netko svidio na prvu ili vas je uzbudio. Ali za ljubav treba vremena pa ako vam je muškarac brzo nakon početka veze rekao da vas voli, znate što vam je činiti.

 

6. 'Život je nepravedan prema meni'

"Nije, nego si ti donio nekoliko loših odluka i napravio nekoliko loših poteza u svom životu, ali to ne priznaješ nego sebično okrivljuješ svijet oko sebe." Ovakvi muškarci su često vrlo djetinjasti i nezreli pa ih izbjegavajte ako tražite ozbiljnu vezu.

 

7. Njegov način ili nijedan

Ako ste upoznali muškarca koji ima ovaj stav, morate dobro poznavati sebe. Ako ne možete ili ne želite biti pored muškarca koji voli imati kontrolu nad svim, onda ćete zasigurno pobjeći. Aali ako ste osoba kojoj nimalo ne smeta u svemu biti vođena njegovom rukom i izborom, ta veza može trajati vječno.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook